Arséne Wenger a Wolves elleni meccs előtti sérülésjelentésében kiemelte, hogy mind Kieran Gibbs, mind Gervinho hiányozni fog a keretből a szerdai mérkőzés alkalmával.

Gibbst a Manchester City elleni bajnoki második félidejében kellett lehozni egy kisebb ágyéksérülés gyanújával, ám Wenger sietett közölni, hogy a probléma oka inkább a túlterhelésben keresendő, s hogy a fiatal angol bekk csak rövidtávon esik ki a kezdőből. A helyét Andre Santos fogja átvenni a soron következő meccsen.

Gervinho már a hétvégi rangadó keretében sem volt benne, Wenger elárulta, hogy az elefántcsontparti egy apró bokasérüléssel küszködik, s bár a Wolves elleni meccs előtti vizsgálatok még nem hoztak minden igényt kielégítő eredményt, a szélső - Gibbshez hasonlóan - hamarosan visszatérhet a keretbe.

A francia menedzser azt is hozzátette, hogy a két sérült helyét Park Chu-Young, illetve Sebastien Squillaci veszik át. Laurent Koscielny a Manchester City elleni meccs alkalmával kapta meg a szezonbéli 10. sárga lapját, ami automatikusan kétmeccses eltiltást eredményezett. A franciát várhatóan Johan Djourou helyettesíti majd.

Wenger végezetül kiemelte, hogy az újságírói kitalációkkal ellentétben Mertesacker mégsem csatlakozik az edzésmunkálatokhoz a jövő héten, hiszen a német védő jelenleg hazájában tartózkodik rehabilitáción. Bár a játékos már elkezdhetett futni, egyelőre még nem áll készen arra, hogy visszatérjen a pályára is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Akkor itt az Everton ideje. 10 éve irányítja őket Moyes örülnék ha nyernének egy FA kupát majd egy Angol Szuperkupát :)
12 éve
Törölt felhasználó
Gulácsit visszahívja a Liverpool, Gulácsi térdsérülés miatt szilveszter óta nem játszott.
12 éve
Törölt felhasználó
Akkor ő se kap sok lehetőséget Mannone mellett..
12 éve
Törölt felhasználó
Gulácsi a Hull Citynél játszik kölcsönben.
12 éve
Djourou is az a sérülékeny típus, de őszintén remélem, hogy megússza a következő két meccset épen és egészségesen. Nem hiányzik Squillaci.

Szólj hozzá