A bajnokság 32. fordulójában az Arsenal a City gárdáját fogadja vendégül. A mérkőzés szoros lesz, hiszen a második és harmadik helyezet játszik egymással. Tegnap nyert a Chelsea és döntetlenezett a Spurs, így kéne a győzelem a csapatnak.

 

Kezdő: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Benayoun, Van Persie

Csere: Fabianski, Jenkinson, Santos, Djourou, Chamberlain, Chamakh, Ramsey



Mérkőzés után szavazzatok a mérkőzés emberére!

 

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (389)

12 éve
Thomas Eisfeld-el mi van? Még mindig sérült?
12 éve
Törölt felhasználó
Maximum egy somersby lehetett, az alkoholt keményen szankcionálják a csapatnál.
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
hát naggyon naggyon örüllök és büszke vagyok a csapatra viszont! wengerre haragszok ugyanis mikor megláttam hogy lehozza a sokat dolgozó bennayount és beviszi ramseykat miközben a pályán marad a lézengő walcott és a padon pedig oxi.... na hát ott elkönyveltem az X et (mondjuk nem is ramsey-n múlott) de hálistennek jött arteta! telitalálat volt a leigazolása! stabil és tapasztalt játékos kellett ide! santos is jó volt! ahhoz képest h mennyire kételkedtem év elején a villámigazolásokba be kell valjam h bejöttek szinte mind (arteta chamberlain santos mertesacher gervinho)!!
mostmár megvan a csapatban a tapasztalat és a fiatalos pimaszság is! sokan fejlődnek is még! visszajön ryo boltonból és felépül jack! ha sikerül megtartani RVP-t és poldi mellé mégegy igazi csatár is jön vmint rosi mellé mégegy fasza kreatív kp akkor igen fényes jövő évünk lehet!! reméljük
12 éve
Gibbs-ről mit lehet tudni? Megsérült? :wow:

Szólj hozzá