Arsene Wenger, elismerte, hogy Marouane Chamakh jövője kétségessé vált a csapatnál, főleg a napokban felszínre került 'vízipipa ügy' után.

Chamakh meglehetősen szegényes idényt fut az Emirates-ben. 17 mérkőzésen lépett pályára és mindössze egyszer volt eredményes.

Jövője Észak-Londonban továbbra sem tisztázott, habár a héten adott nyilatkozata szerint maradni szeretne és újra formába lendülni.

Ám a bizonyos kép napvilágra kerülésének okán (melyen Chamakh a QPR szintén marokkói játékosa, Adel Taarabt társaságában füstölög) Wenger csúnyán lehordta játékosát indiszkrécióáért és elmondta, egyáltalán nem garantált, hogy a játékos a következő szezont is az Emirates-ben tölti.

Nem a legjobb dolog volt amit tehetett (vízipipázni). Hogy a következő szezonra is a klubnál marad-e? Túl korai még megmondani. Jelenleg szeretnénk ha maximálisan a feladatára köncentrálna - füstölgés nélkül.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

12 éve
Törölt felhasználó
A holnapi meccsel kapcsolatban én is attól tartok, hogy a City védekezni jön hozzánk. Ez egy igen undorító taktika egy sztárokkal teletűzdelt, nagy célokkal rendelkező csapattól, és egyértelmű, hogy Mancini tart az Arsenaltól. Elég a tavaly januári meccsre visszaemlékezni, a City 10 emberrel védekezett, az Arsenal pedig parádésan játszott, de kihúzták 0-0-ra. A holnapi meccs azért lehet más, mert ha a City nyerni akar, akkor muszáj lesz nyitnia is, az Arsenal pedig ilyenkor tud a legjobban érvényesülni. Másrészről az Emirates-ben nem sok csapat tud százszázalékosan "lezárni", szóval én nagyon bízom a hazai pálya előnyében! Chamberlaint a kezdőbe!
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, pontosan ezt gondolom a bundázásról én is. Olaszországban a foci köztudottan a maffia kezében van...Angliában is felmerülhet a bundázás kérdése, bennem a Newcastle- elleni 4-4-nél merült fel, de akár a Chelsea Mu 3-3 meccset is idevenném, mindkét meccsen 4-0 ill 3-0 vezettek a csapatok és a másik büntetőkkel egyenlített, elég érdekes szituációkat követően...
Én aggódom a holnapi meccs miatt, mert ha a City úgy tömörül ellenünk, mint pl a QPR, akkor komoly gondban leszünk, hiszen van Persie-nél is kisebb formahanyatlás látható, régen lőtt már gólt. Viszont City-nek is kell a három pont, szóval remélem Walcott és Rosicky jó napot fognak ki...
12 éve
Törölt felhasználó
Bendi13! Értelek, de bármi is lesz holnap az eredmény, a Sp*rs akkor is elvesztette azt a 2 pontot, és ez a végelszámolásnál a mi szempontunkból még jelentős lesz/lehet. Viszont úgy gondolom, hogy holnap van esélyünk győzni is, a City eléggé sebezhetőnek tűnik manapság, éppen kicsúszik a bajnokság a kezükből, belső viszályok vannak, Mancini menesztése is felmerült, és idegenben köztudottan nem olyan acélosak, ráadásul az Emirates-be nem éppen nyerni járnak a csapatok, sőt! Szóval reálisan tekintve a holnapi tippem: 1, vagy X.

A bírói ítéletekhez: persze, a korábbi években egészen biztosan születtek téves ítéletek a mi javunkra is, ezt elismerem, és hülyeség lenne az ellenkezőjét állítani, és csupán azt vetettem fel, hogy idén valahogy nem jut eszembe ilyen, de az ellenkezőjére volt nem egy példa, elfogultság ide vagy oda. Nem?

A bundázás (persze, ha van egyáltalán) addig nem fog megszűnni, amíg a felsővezetők (FA) is érdekeltek (lehetnek) benne.
12 éve
Törölt felhasználó
fecc04! értem mit akarsz mondani, de attól még ha nem nyerünk, az számukra nem lesz bukás, mivel előttünk lesznek egy ponttal...
a bíró ítéletekre pedig sok mindent lehet mondani,de felesleges foglalkozni velük, újrajátszást soha nem fognak ítélni. Szokták mondani, hogy a bíró a jobbik csapattal van... nyilván nem tudsz példát mondani, hogy hány jó ítéletet hoztak a mi javunkra a szezon folyamán, hisz a számunkra téves ítéleteket könnyebben megjegyzi az ember..biztos, hogy nekünk is volt lesgólunk az elmúlt években, és 11esek is, amiket könnyű szívvel befújtak. Bundázás is felmerülhet, de addig felesleges beszélni róla, amíg nem lesznek olyan ítéletek mint Olaszországban például...
12 éve
Törölt felhasználó
Nézd erre azt lehet mondani, hogy ott van még 6 meccs, nyílt minden. Mellesleg ezzel a vonallal amit leírtál egyetértek, de nézd meg a másik vonalát. Ez az FA-nak jelentéktelen, hisz mint írtam van még 6 meccs, de egy kupadöntő esetében nagyobb felháborodást váltana és így talán talán elhatároznák magukat egy reformra.

Szólj hozzá