Arsene Wenger elárulta, hogy az átigazolási piacon aktivizálni fogja magát az Arsenal. A francia edző azt azonban hozzátette, hogy a bajnokság végéig nem várható változás a keretben.

Az utóbbi hetekben az Arsenallal több játékost is szóba hoztak, de jelenleg az ágyúsok csak a Premier League-re koncentrálnak.

Wenger reméli, hogy a játékosok továbbra is a bajnokságra fognak fókuszálni.

A dolgok beindulni látszanak az átigazolási piacon.

- árulta el Wenger

Jelenleg viszont most csak arra fókuszálunk, hogy jól fejezzük be a szezont, habár nagyon kivételes teljesítményt nyújtottunk az elmúlt két hónapban.
Jelenleg butaság lenne nem a játékunkkal foglalkozni, mivel nagyon erős pozícióba küzdöttük fel magunkat. Nagyon koncentrálunk kell a játékunkra ahhoz, hogy az elvárásainknak megfelelően fejezzük be a szezont. Ezt kell tennünk a jövőben.
Felkészülünk majd a következő idényre, de a jövő évi teljesítményünk függ attól is, hogy hol fogunk végezni idén májusban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
hát igen egy csatár elférne ( reméljük az Podolski , Bár kitudja lehet Ö is Chamak szidroma lenne. )
12 éve
Törölt felhasználó
"Felkészülünk majd a következő idényre, de a jövő évi teljesítményünk függ attól is, hogy hol fogunk végezni idén májusban."

Erről van szó! Wengert 'ismerve' a lista már adott, ahhoz, hogy a rajta szereplő neveket minél jobb feltételekkel csábítsuk a klubhoz az kell, hogy az alapvető célkitűzéseket elérjük.

Véleményem szerintem -az elmúlt évekkel ellentétben- most nem kiegészítő emberekre lesz szükségünk, az Arsenalnak szintet kell lépni, és ehhez klasszis játékos(akár több) igazolását kell forszírozni, akik a különbséget jelentik.
Én 2 "magas kvalitású" igazolást várok.
12 éve
Törölt felhasználó
Ha nem távozik senki érdemtelen, csak megfelelő kiegészítő emberek kellenek és a fiatalokat vhogy felvinni a csapatba.

hiszen ott van Yennaris, Bartley, Afobe, Aneke, Gnabry(bár neki egy kölcsön kéne először), Henderson, Özyakup stb....
12 éve
A videót csak úgy linkeltem. Nem az alapján mondom azt, hogy elférne a csapatban!
12 éve
Törölt felhasználó
Ha adsz egy napot összeállítok magamról egy olyan videót, mely után engem tekintenének a legnagyobb magyar tehetségnek..

kb ennyit érnek ezek a videók.

Szólj hozzá