Arsene Wenger szerint a következő hetkben fog eldőlni, hogy Jack Wilshere pályára léphet-e az idei szezonban.

A 20 éves játékos a nyári Emirates kupa óta nem léphetett pályára. Wilshere rehabilitációja jól halad, de az Arsenal nem akarja siettetni visszatérését.

A következő 2-3 hétben kiderül, hogy játszhat-e még ebben a szezonban.

- árulta el Wenger

Továbbra is reménykedünk a visszatérésben, de túl sok kockázatot nem akarunk vállalni. Ez azt jelenti, hogy napról napra visszaszoktatjuk a rendes kerékvágásba. Fejlesszük a fizikai erejét, valamint próbáljuk minél hamarabb fitté varázsolni kockázatok nélkül. Ez azt jelenti, hogyha fájdalmai vannak, vagy nem érzi jól magát akkor leállítjuk.


Wilshere elhúzódó sérülése azért is jött számára rosszul, mert így nem biztos, hogy részt vehet a nyári Európa Bajnokságon.

Jelenleg Március vége van, ami azt jelenti, hogy még sok tétmeccsünk van még. Elképzelhetetlen, hogy ne térjen vissza ezalatt a hosszú idő alatt.
A következő három hét döntő lesz. Ha egy játékos szeretne Júniusban játszani, akkor Április végére versenyképessé kell tennünk. A következő három hétben dől el, hogy az EB-re is mehet-e.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
Az angolok piszokul megszívják, ha Jack nem játszik az EB-n.
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Ezt az oldalt ajánlom neked. Az elmúlt három hónap alatt három alkalommal hozták le exklúzív hírként, hogy Kaká ideigazol, de aláíratták már velünk Patotól kezdve Drogbáig bezárólag. A legújabb hírük szerint meg Mertesackert el fogjuk adni a nyáron. Egy szóval ez a pletykaszeretők mekkája :D

http://footy-bible.co.uk/
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Úgy látom te már nyarat érzel, annyira "ontod" a pletykákat :D
12 éve
Gondoltam, hogy felépül mindenki!......Bár Nasri úgyis csak a padot koptatná! :D Agüero kár hogy visszatért, Lescott is nagyonjó, de remélem ,hogy az angol csak a padon kezd, és Kolo lesz Kompany mellett!Jelenleg Lescott azért jobb ,mint Kolo!

Most nézem a Newcastle meccset, és Sigurdsson nagyon jól tolja a Swansea-ban!Hónap játékosa lett a PL-ben, úgy hogy két hónapja van Angliában, Swansea nagyjól járt vele, még akkoris ha csak kölcsönbe jött!
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Egyrészt magaddal tökéletesen megvitattad az Msakni srácot másrészt nem tudom, hogy milyen oldalakat nézel, de egy jelentős oldalon sincs hír róla.
Harmadrészt a héten csendes volt körülöttünk a sajtó az átigazolásokat illetően. Több játékosról pusztán azért merül fel az Arsenal neve is, hogy kelendőbbek legyenek a lapok.

Szólj hozzá