Az Arsenal a Manchester City gárdáját fogadja a Premier League 32. fordulójában. Arsene Wenger szerint a döntetlen egyik fél számára sem lenne kedvező, hiszen míg az ágyúsok a legjobb négy közé jutásért küzdenek, addig Roberto Mancini gárdája a bajnoki címre hajt.

A francia edző felkészítette csapatát a vasárnapi találkozóra, ami akár a szezon egyik legnagyobb összecsapása is lehet.

Mindkét fél ugyanabban a szituációban van. Egyikünknek sem jó a döntetlen.

- mondta az ágyúsok menedzsere

A mérkőzés kezdetekor a Manchester City akár 8 pontra is leszakadhat a Unitedtől. A szituációnkat tekintve nekünk is nyerni kell. Ez a mérkőzés nagy csatát ígér. Az előző szezonokban a Manchester City általában a döntetlenért jött az Arsenalhoz, de most úgy érzem, hogy mindegyik fél a győzelemért fog majd küzdeni.
A Manchester Cityben nagy potenciál rejlik, de személyes véleményem szerint jelenleg különbözünk tőlük. Náluk sokkal stabilabbak vagyunk. A hétvégi mérkőzés egy jó lehetőség lesz arra, hogy ezt megmutassuk.
Azt mondtam a fiúknak, hogy ezt a találkozót megakarjuk nyerni. Ez a mérkőzés több, mint egy kötelező győzelem. Szeretünk nyerni, és persze akarunk is győzni. Természetesen szeretnénk ezt a három pontot a tabellán lévő ellenfeleink miatt.
A Manchester City győzelmi kényszerben van. Olyan helyzetben vannak, amikor az egy pont már nem elég. Ezért is lesz egy nagyon izgalmas találkozó. Ez egy olyan meccs lesz, ahol mindenkinek a legjobb tudását kell nyújtani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Mindenképp nyerni kell! Amíg a Chelsea ott van a BL-ben addig a negyedik sincs biztonságba. Tegyük fel nyerik a BL-t akkor ugye a negyedik nem indul hanem ők mint címvédők. És sikerülhet nekik.
12 éve
Törölt felhasználó
ki kell őket tömni... a sok ótvaros volt Arsenalosnak meg be kell fogatni a szájukat, mert ha esetleg bár ne adja ég kikapunk akkor áshatjuk a sírunkat... és nem azért mert lecsúszunk vagy ilyesmi ha nem arra gondolok , hogy mást is át tudnak csábítani.... Igaz páran padoznak de mégis csábító lehet bajnok esélyesnek lenni..szomorú de igaz... Úgy . hogy a csöveseket szét kell szedni:D:D
12 éve
Törölt felhasználó
Hiába van győzelmi kényszer alatt a City én akkor sem várok tőlük nyílt sisakos játékot, Mancini egy puhap*cs, szóval arra számítok tőlük, hogy megpróbálják a középpályát uralni, hátul tömörülni, és kontrákra játszani.
12 éve
Törölt felhasználó
Remélem emlékeztek az áprilisi tréfa cikk alatti videóhoz. Nézem a statisztikákat és Magyarországon nézték meg a legtöbbet, utána jön Anglia :D Sokat elmond szerintem..

12 éve
Hatalmas meccs lesz!!! :D :) Megkell nyerni, amilyen rossz a City idegenben meglehet!

Szólj hozzá