Aaron Ramsey a szurkolókkal és a játékosokkal együtt csalódott volt a hétvégi eredmény miatt a Loftus Roadon. A walesi válogatott kapitánya úgy véli, hogy megvan az okok egy jó eredmény elérésére a hétvégén.

 

Az Arsenal a hétvégén kikapott a QPR otthonában, ezzel megszakadt a győzelmi sorozatuk. A játékos elmondta, hogy egy ilyen sorozat megszakadása frusztrációt tud okozni a csapatnál. Ramsey továbbá elmondta, hogy sokkal motiváltabbak voltak a QPR játékosai.

 

Ezek az emberek nyílvánvalóan a túlélésért harcolnak.

 

Ezért nagyon fontos volt a három pont nekik. De nem hiszem, hogy normális amit az emberek mondanak, miszerint mi nem akartunk nyerni. Mindent beleadtunk, de nem nyertünk. Ez egy ilyen nap volt.

 

Fontos, hogy megtartsuk a jó formánkat. Pompás győzelmi sorozatunk volt, de a hétvégi vereség a játékosokat és a szurkolókat is megviselte.

- a hétvégén Ramsey számára egy teljesen új pozícióban szerepelt, vagyis a bal oldalon. Az Everton elleni mérkőzés alkalmával viszont ott játszott ahol Wenger szereti. A walesi arról a meccsről beszélt.

 

Wenger azt mondta, hogy csak sodródjak az árral. Szerezzek labdákkat és tartsuk meg a többiekkel.

 

Követtem az utasításokat és azt hiszem jól játszottam az Everton ellen, ahol egyértelműen jobb voltam mint a hétvégén.

 

Volt lehetőségem gólt szerezni, de nem csak ezen a mérkőzésen. Erre volt már pár alkalom. A befejezésemen mindenképpen javítani akarok. Amikor gólhelyzetbe kerülök sokkal nyugodtabbnak kell lennem. Ez kissé frusztráló, de ennek a javításán akarok dolgozni.

 

Azt hiszem lőhettem volna tíz gól felett a bajnokságban. Tanulni fogok a hibáimból és hamarosan ennek is meglesz az eredménye.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson
Dinamo-Arsenal meccset Haraszti kommentárjával volt a jó góloknál szintem üvölt vhogy jobban átérzi a hangulatot
12 éve
ericsson: hátde azért Sagna meg Diaby, 100 méterről is tudom melyik-melyik! :D
12 éve
matem: esélytelen! :D A Benfica-ban Gaitan-nak viszont örülnék, de még hír sincs róla, csak álom! :) Még anno Mkhitaryan-al hozták szóba a csapatot, és nyilatkozta is ,hogy szivesen jönne, de olyan sokat nem láttam játszani ,szal véleményt nem tudok róla nagyon, lehet erősítés lenne! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Viszont tény, hogy ha már kommentárkodni támad kedvem, tájékozódok a két csapat felállásáról, ki hanyas számban játszik stb.
12 éve
Törölt felhasználó
Nézd, te se tudnád 'madártávlatból' vagy milyen kameraállásnak hívják, hogy Evra az, Valencia vagy Nani.

Szólj hozzá