Emmanuel Eboué a nyáron távozott a Galatasaray csapatához. Az elefántcsontparti játékos több évig volt az Arsenal csapatában. Eboué az EuroSportnak adott interjújában elmondta, hogy Wenger tanácsára távozott.

 

A játékos elmondása szerint Wenger döntéskényszerbe állította őt. A mester jót akart neki, ezért tanácsolta Ebouénak, hogy gondolja át a Galatasaray ajánlatát.

 

Arséne Wenger azt mondta nekem, hogy nem kapnék helyet az első csapatban. Én pedig játszani szerettem volna.

 

- kezdte Eboué

 

Azt mondta nekem, hogy alaposan gondoljam át a Galatasaray ajánlatát. Döntenem kellett én pedig megfogadtam Wenger tanácsait.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon birtam őt, főleg mint embert. Eddigi szezonjaiban nem nagyon volt lehetősége szerepelni. Most, hogy elment majdnem fél szezont játszhatott volna Sagna sérülésekor. Ilyen a mi szerencsénk.
12 éve
Törölt felhasználó
nagyon bírtam.. de sagna 10X jobb és sajnos padozni senki sem akar... nagyon sajnáltam amikor kifütyülték , de meg mutatta és megszerették az Arsenal hívei...
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnáltam, hogy elment, örültem volna ha itt fejezi be a profi karrierjét.
12 éve
Én nagyon bírtam, kár ,hogy elengedtük! :( Tényleg egy univerzális játékos volt, nem lesz mostanában, még egy olyan sokoldalú játékosunk mint ő!(max Lansbury :D)

OFF: Burak Yilmazt hozták megint szóba a csapattal, elméletileg elég olcsón érkezne, és idén 37 meccsén 33 gólt lőtt a Trabzonspor-ban!Szükségünk lenne RVP mögött egy ilyen gólvágóra! http://www.youtube.com/watch?v=L-O2zljGK9Y Nagyonjó játékos, elméletileg Hiddink ajánlotta be Wengernek, ahogy André Santost!:) Nem utolsó sorban az Arsenal az álma, ami manapság nem elhanyagolható tény!
12 éve
Törölt felhasználó
Idén pont nagy szükségünk lett volna rá, mikor kidőlt az összes jobb-és balhátvéd. Univerzális játékos, szinte mindenhol bevethető(és óriási pofa).
http://www.youtube.com/watch?v=HnlgHGQeAn0

Szólj hozzá