Az Ajax ifjúsági edzője Ronald de Boer szerint Jan Vertonghen könnyedén beilleszkedne az Arsenal kezdőjébe. Az ifi edző szerint ragaszkodik ahhoz, hogy az Ajax védője sokkal jobb játékos mint az Arsenal belga játékosa.

 

Vertonghen jár régóta kapcsolatban áll a csapattal. Ám a játékost a Tottenham, Real Madrid, Barcelona hármas is szeretné leigazolni a nyáron. A belga elmondta, hogy a nyáron el fogja hagyni csapatát, de De Boer úgy véli Spanyolország előnyös lenne a számára.

 

Vertonghen jól beleillene a Real Madrid vagy a Barcelonába.

 

Mindig nyugodtan kezeli a labdát, tudja mikor kell előremenni a középpályára. Biztos vagyok benne, hogy ott is megállja a helyét.

- jelenlegi szerződése jövőre jár le. A legnagyobb esélyes a leigazolására a Tottenham. A játékos viszont jelen volt az Emirates stadionban a Milan ellen. Jelentések szerint pusztán Vermaelen hívta meg. De Boer szerint jobb játékos mint Vermaelen, olyan jó mint a MU legendás játékosa Jaap Stam.

 

Ugyan olyan jó játékos lesz, mint Japp Stam. Nézzék meg Vermaelent. Az Ajax egyik legjobb védője volt, jelenleg viszont a Premier League legjobbja! Ám Vertonghen jobb mint Vermaelen.

 -zárta

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Csak nem félnek az Ajaxnál, hogy a nyakukon marad? :D
12 éve
Törölt felhasználó
nem rossz a de Verminátor erősen veri...
12 éve
Toure5: Az erős túlzás, hogy jó volt. Sok volt a gól (4 tizi), de nem volt jó meccs. :D
12 éve
Törölt felhasználó
off: Ezek után nem tudom eldönteni, hogy Suarez vagy Carroll a jobb színész... http://www.offthepost.info/wp-content/uploads/Carroll-gif.gif
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Akkor sikerült pont a legjobb meccset megnézni ami az idei Seria A szezonban volt! :)

Szólj hozzá