Van Persie a hétvégi rangadó előtt adott interjút a sajtónak. A holland játékos idén bombaformában játszik. Jelenleg vezeti a házi és a liga góllövőlistáját is. Van Persie elmondása szerint a hétvégén győzni fognak a City ellen, ráadásul a dobogó alsó fokát is meg akarják szerezni. Magabiztosan állt a sajtó elé az Arsenal kapitánya.

 

Mindenki csalódott a hétvégi eredmény miatt, ám a hétvégén más mentalitással fogunk játszani. Pár napig csalódottak leszünk, azután a City elleni meccsen lesz a hangsúly.

 

Szégyen a hétvégi vereség. Nyolc napunk van regenerálódni, de ez van. A QPR elleni vereség nagy csapás, de már várom a következő mérkőzést.

 

A City jelenleg második. Szükségük lesz a pontokra. Jelenleg hét meccsünk van hátra, de ha megnézik még két nagy meccsünk lesz a City és a Chelsea ellen. Mivel foci rajongó vagyok így alig várom ezt a két mérkőzést. Az egyikre a jövőhéten sor fog kerülni.

- ezután az év végi helyezésről beszélt.

Mint mondtam hét meccsünk hátra, de azt hiszem meg lehet a harmadik hely. Nem lesz könnyű, de mindenki harcolni fog a győzelemért a hétvégén.

 

A múlt héten három ponttal előztük meg a Tottenhamet, nem gondoltam volna, hogy ilyen fog történni. A Chelsea is nyert, így közelebb jöttek a riválisok. Rendbe kell szedni magunkat.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Még annyi kéne, hogy a United nyolc pontos előnnyel rendelkezzen vasárnap öt órára, mert akkor nagy nyomás lenne a Cityn, bár már így is elindult valami,látván Balotelli és Kolarov majd Balotelli és Touré összetűzését.
A vereség, vagy a pontvesztés benne volt a pakliban, de szerencsére a hétmecces győzelmi sorozatunk eredménye (főleg, hogy nagyon erős és veszélyes csapatok ellen jöttek a győzelmek) is felértékelődik. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy a Chelsea vagy a Spurs megnyerje az összes hátralévő meccsét, mintahogyan természetesen mi sem fogjuk.
Sőt, a kiesőhelyen álló (vagy az azt elkerülő igyekvő) csapatok ellen kétszer olyan nehéz játszani, pláne náluk, idegenben. A Tottenham pedig egymás után fog a Boltonhoz és a QPR menni.
A többséggel ellentétben szerintem igenis jó a sorsolásunk, a City meccs egy bónusz meccs lesz, utána pedig papíron nincs olyan csapat, amelyiket ne tudnánk megverni.
12 éve
Törölt felhasználó
Decemberben a második vonalunkkal 80 percig a mi akaratunk érvényesült a City ellen az Emiratesben, és gyakorlatilag Chamberlainék lejátszották a City több tízmilliós csapatát, pedig akkor a "nagyok" nem is játszottak. Most a lehető legjobb csapatunkkal, jó formában, 60 ezer ember nyomásával mehetünk neki a City-nek, és az idegenbeli, valamint a mostani pocsék formájukat tekintve abszolút esélyesek vagyunk a párharc megnyerésére! Bízom benne, hogy Wenger kellően feltüzeli a csapatot, és a csapat is érzi, hogy "ég seggük", mert a riválisok a nyakunkon vannak!
12 éve
Törölt felhasználó
Van egy olyan érzésem, hogy a City, csakúgy mint tavaly, védekezni jön az Emirates-be. Itt biztos felállnak majd egy olyan középpályával, ami csöppet sem tekinthető majd támadószelleműnek.
At home we're unbeatable... ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Nagy öröm lenne mindenki számára a city legyőzése eben a szezonban már sajna csak ez jutott nekünk hajrá fiuk
12 éve
Törölt felhasználó
Jobb most pofára esni és javitó győzelmet hozni mintha a City ellen buktunk volna....legalábbis nekem nagyon fontos hogy az arabokat megverjük! Ha meg úgy álltunk volna ki a City ellen mint a QPR ellen akkor ott elég csúnya eredmény lett volna érzésem szerint. Össze kell szednie magát a csapatnak! :)

Szólj hozzá