A QPR elleni meccsel megszakadt az Arsenal hétmeccses győzelmi sorozata, s miután a Chelsea nyert az Aston Villa ellen, a bajnokságból hátralévő hét mérkőzés izgalmas párharcot ígér a legjobb négy közötti befejezéssel kapcsolatban.

Arséne Wenger a Loftus Park-i meccset követően annyit árult el, hogy amit látott a csapatától az egész egyszerűen nem volt elég.

Nagyon frusztráló volt, hogy nekünk adták a labdát, s csak a hibáinkra vártak. Ezzel szemben hiába volt többet nálunk a labda, nem sokat kezdtünk vele, ráadásul hibáztunk is - végül ez jelentette a különbséget. A teljesítményünk egész egyszerűen nem volt elég jó ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, nem nyertük meg a párharcainkat sem.

- mondta Wenger.

Minden futball meccs egy új kezdet, minden végeredmény azon múlik, hogy hogyan teljesít a csapat az adott mérkőzésen, s nem azon, hogy mit csinál az előtt. Szombaton nem voltunk elég jók.

A kapott gólban inkább egyéni hibák döntöttek, a QPR támadói például két alkalommal is csúnyán megverték Thomas Vermaelent, ám Wenger nem akarta egy emberre kenni a vereséget.

Ugyan követtünk el védekezési hibákat, nem akarok egy embert kiemelni a hibák miatt. Egy olyan csapat ellen játszottunk, amelyik a bennmaradásért küzd. Talán ez volt az első olyan alkalom a szezonban, amikor túl nyíltan támadtunk, s ez jelentette a vesztünket. A kapusunk nem tehetett semmiről.
Azt azonban már tudjuk, hogyan kell az ilyen vereséget kezelni,s hogyan kell talpra állnunk, egy pár alkalommal már muszáj volt ezt tennünk a szezonban. Jó esélyünk lesz vasárnap, a Manchester City ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

12 éve
Főleg,ha azt nézzük, hogy a Swansea megverte őket, a Stoke pedig kiharcolt egy döntetlent. Nyerni kell!
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25
Valóban így van de ha nézzük a shitty idegenbeli és mostani formáját szerintem van keresni valója a csapatnak főleg otthon
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Vela már inkább a Real Sociedadnál maradna...
12 éve
Zsolti20: A Spurs-nek tényleg nem lesz könnyű dolga, de nekünk sem a City ellen.
12 éve
Vela megint gólt rúgott, nem is akármilyet. Tudom, hogy sokan azt mondják, nem való neki a PL, de amikor Wenger lehetőséget adott neki(ami nem sokszor fordult elő), élt vele. Én visszahoznám...

Szólj hozzá