Végeredmény: QPR-Arsenal 2-1 (gólszerzők: Taarabt '22, Diakite '66, ill. Walcott '37)

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (314)

12 éve
Törölt felhasználó
ezért mert 1 védőn sokkal nagyobb teher van mint 1 középpájáson egy vedőnek elég egyszer hibáznia és gólt kapunk a középpályás 1000x hibázhat nincs olyan nagy következménye Ramsey meg nincs formában de mégis megkapja a bizalmat amit Yossi nem kap meg.
12 éve
Törölt felhasználó
Meccs utáni interjú :

A teljesítményről...

"Nagyon csalódást keltő volt, mert odaadták nekünk a labdát és várták, hogy hibázzunk. Nálunk volt a labda, de nem tudtunk túl sok mindent kezdeni vele, és közben még hibáztunk is. Végül ez okozta ezt az eredményt."

"A teljesítményünk nem volt elég jó, hogy ez ilyenfajta mérkőzést megnyerjünk, különösen a párharcokat vesztettük el. Egy kicsit jobban akarták a győzelmet, amelyből előnyt kovácsoltak néhány helyen. Összességében csak gratulálni tudunk a QPR-nak a hozzáállásukért és csalódottak lehetünk a saját teljesítményünk miatt."

A meglepő vereségről...

"Látják, bármikor becsúszhat egy rosszabb mérkőzés. Minden mérkőzés egy új kezdet. Nem azon múlik, hogy hogyan teljesített valaki előtte, hanem azon, hogy azon az egy napon hogyan teljesít valaki. Amit ma nyújtottunk, nem volt elég a győzelemhez."

A pályáról...

"Ez a pálya sem kisebb, mint a többi. A pálya talaja rossz volt, de ez nem magyarázat a teljesítményünkre. Nem alakítottunk ki elég helyzetet, hogy megnyerjük a mérkőzést."

A hátul elkövetett hibákról...

"Nem akarok kiemelni senkit, de természetesen hibáztunk hátul. Ez egy jó csapás arra, hogy visszatérjünk ahhoz, ami az erősségünket adta az utóbbi időben. Tudat alatt valami hiányzott ma. A Premier League-ben ha hiányzik az eltökéltség, akkor megvernek. Ez történt ma is."

Elégedett lehet-e...

"Nehéz lenne kiemelni egy okot, de miért ne lehetnék? Egy olyan csapat ellen játszottunk, amely a kiesés ellen küzd. Jól felkészültünk, de amint láthatták, hiányzott valami. A kapusuk jól védett."

A bekapott gólokról...

"Úgy vesztettük el a mérkőzést, hogy a kapusunknak nem volt dolga. Ez az első alkalom a szezonban. Amikor nálunk volt a labda, nagyon kinyíltunk."

A válaszról...

"Tudjuk, hogy hogyan kell reagálnunk erre, már többször tapasztaltuk ezt a szezonban. Jó lehetőségünk lesz vasárnap erre, de szükségünk van a győzelemre, mert pontokat hullajtottunk."
12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként ebben is van igazság. Vermaelen ma nagyon rossz volt, de őt mégsem szidjátok. Ramsey a fő téma. Talán azért, mert az irányitót elég könnyű megtalálni, hisz előtte évekig fantasztikus irányitók szerepeltek a posztján. A berobbanásakor olyan volt a teljesitménye, mint később Wilshere berobbanásánál. De sajnos jött az a sérülés és elveszett az önbizalom. De a tehetség nem tud, vissza fog térni a bizalom is, amit Wenger is tud. Ráadásul úgy szidjátok, mint irányitót, hogy nem is azon a poszton játszott. Ami inkább Wenger hibája, hisz Ramsey ott játszik, ahová rakja őt a mester.

Ma reménykedünk, hogy a csirkék nem hozzák a meccsüket, a következő meccsen pedig megyünk tovább. Nem dőlt össze a világ egy vereségtől.
12 éve
Törölt felhasználó
eriCesc: végre valaki aki normálisan átlátja a helyzetet. Nem bűnbakot kell keresni, tegnap szinte az egész csapat gyengén játszott!
12 éve
Törölt felhasználó
Érdekes, jött egy újabb vereség, és megint Ramsey a fő téma! Miért nem arról folyik a társalgás, hogy Vermaelen karrierje egyik legrosszabb meccsét tudhatta maga mögött, és mindkét kapott gólból nagyban kivette a részét? Song sem élete teljesítményét nyújtotta, mintha saját magának játszott volna, és nem a csapatának, erőltette a 'killer' passzait közben a QPR játékosai átfutottak a középpályánkon. Van Persie lábában maradt a 2. gólunk, és a mezőnymunkája is hagyott kívánnivalót maga után. A két szélső védőnk, Sagna, és Gibbs felfutásaikkal érdemben nem tudták támogatni a támadásainkat. Tegnapi eredmény a kulcsembereink gyengélkedésének köszönhető, és nem Ramsey gyengébb játékának. Kifogást nem lehet keresni senki részéről, kellő idő volt felkészülni, és rápihenni a meccsre. Ezt elk*rtuk, ma pedig lehet szorítani a Swansea-nak!

Szólj hozzá