Az Aston Villa elleni győzelmet követően az Arsenal a Loftus Roadra látogat a Premier League 31. fordulójában. A 16:00-kor kezdődő mérkőzést Mike Dean fogja dirigálni.

Az ágyúsok az utóbbi hetekben remek formában vannak, hiszen Arsene Wenger együttese legutóbbi 7 bajnoki mérkőzésüket megnyerték. Ennek ellenére a találkozó nem mondható egyszerűnek, hiszen Mark Hughes együttese a kiesés ellen küzd, így minden elcsípett pont aranyat érhet a QPR számára.

Furcsa kijelenteni, de az Arsenal nem áll rosszul hiányzók terén. Az Aston Villa elleni mérkőzést kihagyó Laurent Koscielny visszatérhet a csapatba, míg Jack Wilshere gyógyulása is remekül halad. Abou Diaby azonban elővigyázatossági okokból nem lesz ott a mai összecsapáson.

Az ágyúsokkal ellentétben a Queens Park nagyon rossz helyzetben van sérülteket tekintve. A londoni együttesből hiányzozni fog Campbell, Hall, Helguson, Cisse, Traore, Dyer és Faurlin is.

Külön érdekesség, hogy a hazaiak csapatkapitánya Joey Barton valószínűleg kezdeni fog a mai mérkőzésen. A 29 éves angol játékos sok borsot tört már az ágyúsok orra alá, mivel Barton erőszeretettel szokta provokálni az ellenfél játékosait. A QPR csapatkapitánya egyébként bizakodó volt a mérkőzés előtt, szerinte csapatával képesek lesznek jó eredményt elérni.

Az Arsenal számára nagyon fontos lenne a 3 pont begyűjtése, mivel Arsene Wenger együttese nagy harcban van a Tottenhammel a Premier League harmadik pozíciójáért. A Spurs jelenleg nem szerepel túl fényesen, de a játékosok szerint képesek lesznek megelőzni riválisukat.

A várható kezdő: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Song - Walcott, Rosicky, Gervinho - van Persie


Néhány érdekesebb statisztika:

Legutóbb az Arsenal 2001-ben játszott a Loftus Road-on, akkor Arsene Wenger együttese 6-0-ra nyert.

A QPR játékosai 6 piros lapot gyűjtöttek be idén.

Az idei szezonban az Arsenal nyerte a legtöbb pontot vesztes pozícióból (19), míg a QPR vesztette a legtöbbet nyert pozícióból (15).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

12 éve
Törölt felhasználó
Az anyádat basszqad meg Dean!!! Ez miért sárga????? :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin:
12 éve
Törölt felhasználó
Ezért szerintem nem kellett volna sárgát adni
12 éve
Törölt felhasználó
ÁÁÁÁÁ ezt be kell lőni RvP!!!!!!!!!!!!!!
12 éve
A Spurs ellen tökéletesen működött a Walcott, Rosicky, Benayoun hármas. Nem értem, hogy miért nem inkább Yossi játszik.
12 éve
Hát Ramsey se az a tipikus szélvész gyors játékos. Oxi és Gervi is sérült vagy mi a szösz?

Szólj hozzá