Mint arról korábban beszámoltunk, az UEFA három meccses eltiltást szabott ki Arséne Wengerre a csapat edzőjére. Mint ismeretes a francia mester a Milan elleni mérkőzés után élesen kritizálta a játékvezetőt. Az UEFA nem hagyta ezt szó nélkül, ma kora délután jelentették be a mester eltiltását.

 

A francia a QPR elleni sajtótájékoztatón kitért az esetre. Wenger elmondta, hogy igazságtalannak érzi az eltiltást és azonnal fellebbezni fog ellene.

 

Azonnal fellebbezni fogok. 25 éve vagyok a szakmában, s nehéz elfogadni, hogy nem lehet a játékvezetőkkel szóba elegyedni. Jelenleg valóban vannak nehézségeim az UEFA-val kapcsolatban. Ami jogos kritika, azt természetesen elfogadom, de úgy gondolom, hogy az UEFA ezúttal túl messzire ment az eltiltásommal

- Wenger beszélt a közelmúltbeli eltiltásairól is. A francia szerint túlzás a szövetségtől az, hogy egy szezonon belül másodjára tiltják el. Mint ismeretes a francia mester legutóbb az Udinese elleni selejtezőben volt eltiltva.

 

Nagyon nehéz megérteni őket. Legutóbb is kétszer tiltottak el. Az első alkalom nem volt indokolt, a második alkalom pedig egy valóságos vicc volt. Elkezdték nekem mondani, hogy mit kell csinálnom.

Én nem hagytam magam és megmondtam nekik hol van a probléma. Úgyhogy jelen pillanatban nehézségeim vannak az UEFA-val, de nem velem van a baj. Ezekben a helyzetekben nem szabad ilyen súlyos eltiltást adni.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Napra pontosan 11 éve, 2001, március 31.-én hunyt el David 'Rocky' Rocastle, az Arsenal legendája, 33 éves korában. Ma érte is nyernünk kell!

És napra pontosan 3 hónapja, december 31.-én vertük a QPR-t 1-0-ra az Emiratesben. Ezelőtt 2001-ben találkozott a két csapat az FA-kupában, akkor az Arsenal 6-0-ra nyert a mai felállásban, tehát a QPR otthonában.

A decemberi meccsünk óta lement 11 forduló a bajnokságból, és a QPR mérlege az utóbbi 11 meccsen: 2 győzelem, 2 döntetlen, 7 vereség.

A hazai mérlegük: 3 győzelem, 5 döntetlen, 7 vereség, 17-24 gólarány.

Nincs mese, ma (is) nyernünk kell! GO GUNNERS!
12 éve
Törölt felhasználó
nyugijani

Facebookon már írták hogy miért nem tudják adni a párhuzamos meccseket!

"Hivatalos közleményünk még nincs, de annyit tudnotok kell, hogy amióta botrány volt Nagy-Britanniában (egyes pub-ok külföldi dekódoló kártyákat kezdtek használni), azóta a DIGI nem közvetíthet párhuzamosan két ÉLŐ PL mérkőzést. Természetesen nem hagyjuk ezt ennyiben és amint lesz hivatalos írásunk erről, azt azonnal közöljük!"
12 éve
Törölt felhasználó
dobtam eggy emilt a diginek hogy mi a szarért nem adják élőben a meccset ,kiváncsi vagyok hogy legalább válaszolnak-e :coolsmile:
12 éve
Törölt felhasználó
:D Sajnos Wengernél nem mindig lehet tudni mikor van TÉNYLEG igaza és mikor csak MAKACS az öreg ;) De szerintem is pikkel rá az UEFA amit vele művelnek az elmúlt 2-3 évben az szánalmas a Világ egyik legtiszteltebb Edzőjét basztatni ilyenekkel. kész vicc PLATINI LEMONDHATNA MÁR!!
12 éve
nemhiszem el.....ma sem tudom megnézni a meccset!Kész katasztrófa,hogy már a 2. meccsről maradok le!..... :D de ha jól tudom fél 7-kor ismétlik, addig felse nézek ide lehet, hogy végig izgulhassam! :D :D

Szólj hozzá