Joey Barton elmondta, hogy a QPR a jövőjéért játszik a hétvégén az Arsenal ellen. A Queens Park Rangersnek jelenleg jó esélye van arra, hogy kiesnek. A középpályás, Barton szerint a Liverpool elleni győzelem löketet adhat nekik.


Jelenleg a 18. helyen állnak, és ellenünk játszanak a hétvégén. Barton a QPR hivatalos honlapjának nyilatkozott.


Meg van az esélyünk, hogy bentmaradjunk. Nagyon fontos mérkőzések következnek.

Hogy őszinte legyek az Arsenalnál nem ez a helyzet. Nekik a Bajnokok Ligáját érő hely megszerzése a minimális cél, nekünk viszont a bent maradás jelenleg nagyon fontos.


Sok jó játékosunk van, képesek vagyunk megfogni őket. Több lesz ez, mint egy egyszerű mérkőzés. A legutolsó nyolc mérkőzésünk életbevágó lesz.

- Az Arsenal az előző mérkőzésen hazai pályán aratott egy gólos győzelmet. Barton szerint az előző mérkőzésen pontot érdemeltek volna.

 

Az akkori mérkőzés csalódás volt. Úgy érzem pontot érdemeltünk volna az Emiratesben, ám különböző okok miatt nem sikerült. Sajnos ilyen a futball.

 

Az Arsenal szép focit játszik, a bajnokságban jelenleg ők vannak a legjobb formában. Az öltözői hangulatuk jelenleg nagyszerű, de nálunk is jó hangulat van a Liverpool elleni győzelmet követően. Úgy érzem, hogy megvan az esélyünk a pontszerzésre és mindent el is fogunk követni ennek érdekében.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Alaposan átgondolva tényleg kacsa, de elöszőr kicsit néztem,hogy mi az isten van!:D
Wilshere mikor térhet vissza?
12 éve
És akkor mi lenne? Amúgy a legegyszerűbb ilyenkor felnézni a City weboldalára, ahol nincs fent semmi ilyen. És különben is volna értelme ilyennel megzavarni a csapatot, amikor éppen hátrányban vannak a bajnoki címért folytatott csatában? Aligha. Nem kell mindent bevenni. ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Bréking: José Antonio Abellán, Punto Radio jól értesült munkatársa szerint José Mourinho a nyáron elhagyja a Real Madridot, mivel máris aláírt a Manchester Cityhez, ő váltja Roberto Mancinit! A tényt két hete közölte a vezetéssel, így Florention Pérez elnökkel is!
A city honlapján álítólag már be is jelentették :S
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Jogos, bár az tény, hogy az esetnél elvesztette a fejét Diaby. Bartonnak ott simán járt volna a piros, de Dowd asszisztált hozzá, hogy a Newcastle visszajöjjön a "pokolból". Ugyanez volt a helyzet az első fordulóban a Gervinho-s esetnél... Hihetetlen, hogy Barton mennyire meg tudja vezetni a játékvezetőket.
12 éve
fecc04! Én Diabyt meg tudtam érteni akkor, Barton ellen. Akkoriban tért vissza (hogyhogynem) egy súlyos sérülésből, Barton pedig eszetlenül rácsúszott a lábára, neki is járhatott volna egy piros lap akár. Megértettem Diabyt, hogy elvesztette a fejét. Persze Joey-t sem kellett félteni, simán rájátszott és kész.

Szólj hozzá