Mark Hughes arra ösztönzi sajátjait, hogy ha megismétlik a Liverpool elleni teljesítményüket akkor akár győzhetnek is az Arsenal ellen. A QPR a hétvégén 2-0 ról fordított röpke 15 perc alatt a Liverpool ellen.

A kiesésért küzdő csapat előtt nehéz mérkőzések állnak, hiszen még szembe kell nézniük a Swansea, Spurs, Stoke City hármassal is. Huges elismeri, nehéz lesz bent maradniuk.

"Otthon jó formában vagyunk, de tény, hogy nem szereztünk annyi győzelmet mint amennyit szerettünk volna. Ezért vagyunk ott, ahol vagyunk."

Ám a csapat erőssége a Liverpool ellen megmutatkozott. Úgy érzem, hogy az összes hátralévő hazai mérkőzéseinken sok pontot szerezhetünk. Nehéz meccsek vannak előttünk, de megvan a csapat minősége. Hozhatjuk a hátralévő meccseinket.

 Az Arsenal ellen azt kell tennünk mint a Liverpool ellen.

- miután az Arsenal rosszul kezdte a szezont, az utolsó hét mérkőzését megnyerte. A harmadik helyért a Spurs csapatával küzd. A jó eredményekért van Persie okolható, aki a szezonban már 33 gólnál jár, de Huges szerint a két szélső védő visszatérése miatt van jó formában az Arsenal. 

 "Az Arsenal egy kiváló csapat. Lehet látni, hogy mindig a játékra koncentrálnak. Egy összeszokott csapatról van szó, akiknek nem nagyon van ellenfelük az utóbbi időben.

Az idei szezonjuk talán a sok sérülésük miatt nem sikerült. Sok játékosuk nem állt rendelkezésükre, nem tudtak dinamikus játékot folytatni. Most, hogy Sagna és Gibbs, a két elsőszámú szélsővédő visszatért, úgy tűnik megoldották a problémáikat. A két játékos visszatérésével újabb variációk nyíltak meg a csapat előtt.

- zárta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Olvassátok ebben (előző komment) a 2,5 éves cikkben a hozzászólásokat. Kiemelem a kedvencemet. Bocs Tomco :D

" Tomco
Amúgy én már azt várom hogy legalább kicsit komolyan szóba hoznának valakit az Arsenallal.És remélem nem ilyen Vermalent akiről azt se tudom hogy kicsoda." :D

Azt hiszem most már megismertük Vermát :D

12 éve
Törölt felhasználó
http://arsenalfan.hu/hirek/2009/06/02/adams-az-arsenal-a-vegso-celom-

Ő kell Rice utódjaként, Wenger mellé...
12 éve
Törölt felhasználó
Remélem Wenger minden meccs előtt/szünetében valami ehhez hasonló beszédet tart! :)
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
12 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom a San Siro gyepmestereinek napi okossága az volt, hogy(utasításra) enyhén túllocsolják a pályát. A Milan térfelén estek keltek a játékosok, még a sajátjaik is, pedig őket azért valószínűleg beavatták a turpisságba, de Dani Alves is többször jégre futott, amint átlépte a középpályát.
12 éve
Ma megnéztem a Villa elleni meccsünket, és nagyonjól játszottunk, de azért a 2. félidő elején elaludtunk!Összeségében jól toltuk!Az idei legnagyobb meccsek kétségkivül a Totthenham, és a Milan elleni volt!:P De azért a Chelsea ellen 5-3-t is ide venném!:D

Szólj hozzá