Gervinho meg van győződve arról, hogy az Arsenal a következő szezonban trófeákat nyerni, ám hangsúlyozta, hogy a kapitányt, van Persiet, meg kell tartani. Az Ágyúsok 7 éve nem nyertek semmit, utoljára 2005-ben győzték le büntetőpárbajban a Manchester United csapatát.


Az idei szezont az Arsenal katasztrófálisan kezdte, hiszen az első öt mérkőzés után a tabella alsó felében tanyáztak, ráadásul egy hideg zuhany is érte a csapatot az Old Treffordon. Ám a csapat felkapaszkodott, jelenleg a dobogón állnak, három ponttal a Spurs előtt.


A csapat történelme során mindig sok trófeákat nyert. Ám mi az elmúlt időben nem tettünk nagy dolgokat. Fényes jövő áll előttünk, mert ez egy remek csapat.

- kezdte.


Mindannyian fiatalok vagyunk még, van néhány jó játékosunk ebben a kiváló csapatban.  Az elmúlt szezonban sok nehézségeken mentünk keresztül, sok-sok ember bizalma megingott bennünk. Ám visszatértünk és most megpróbáljuk a lehető legjobban befejezni a szezont.

- a csapat nyáron két fontos játékost Fabregast és Nasrit is elveszítette. Gervinho szerint Van Persie esetében ez nem történhet meg.


Számomra a szezon legkiemelkedőbb játékosa Van Persie. Láthatjuk, milyen félelmetes amikor elsűl a gyilkos balos. Egy olyan játékosról van szó, akinek a szerepe nagyon nagy a csapatban. Ő a mi kapitányunk, szükségünk van rá ezekben a nehéz időkben.

- fejezte be az elefántcsontparti.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
számomra is értelmetlen ez a nyilatkozat, azt már tudjuk, hogy van Persie remek kapitány, és jó játékosaink vannak, de Gervinho mit tud az elmúlt 7 évről?? Szerintem inkább a góllövéssel kéne foglalkoznia, nem pedig az angolt gyakorolni, de remélem ezt magától is tudja.
12 éve
Törölt felhasználó
Úgy beszél, mintha bármi köze is lenne az elmúlt években történtekhez. Ez a fogadkozás a következő szezonra vonatkozóan pedig értelmetlen, még a mostanit sem tudtuk le. Először várjuk ki mi lesz a vége.

Szólj hozzá