web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | A fiatal Ágyús, aki jobb lehet Fabregasnál

  • A fiatal Ágyús, aki jobb lehet Fabregasnál

    Az Arsenal kifogyhatatlan a tehetséges fiatalokból...Az Ágyúsok egyik legfényesebb ifjú tehetsége, Serge Gnabry továbbra is arra vár, hogy a csapat következő "nagy dobása

legyen. Emiatt nem árt, ha kicsit jobban megismerjük az alakulat feltörekvő tehetségét, aki már az iskolai grundokon is Zinedine Zidane-nak képzelte magát.

Adatok:

Név:     Serge Gnabry
Poszt:  
Középpályás
Klub:     
Arsenal
Szül.d.:
1995.07.14.
Szül.h.:
Stuttgart, Németország

Jó tudni:

Gyors, erős és nagyon érzi a kaput. A fiatal középpályás szép lassan Arsenal szintű klasszissá fejlődik. Az idei 2011/2012 szezonban bevetették már szélsőként is, valamint a csatárok mögött, középen is és minden poszton megállta a helyét. Nemzetközi viszonylatban, már többször behívót kapott a német U16 és U17 válogatottba.

Öt tény

1. Stuttgartban született, német anya és elefántcsontparti apa gyermekeként. Gnabry kezdetben kisebb helyi gyerekcsapatokban játszott, míg az apja meg nem engedte, hogy csatlakozzon a Stuttgart U13 alakulatához. Korábban azért tiltotta ettől fiát, mert nem szerette volna, ha fia profi akadémiákon edz és fejlődik.


2. Nagyon ígéretes ifjú sprinter volt. Németország-szerte többször indult atlétikai viadalokon. Állítása szerint sosem veszített versenyt, ám eljött a pont mikor választania kellett az atlétika és a futball között.


3. Gnabry elnyerte a 'Torna Játékosa' címet a 2010-es Nike Cup-on, melyet a Stuttgart nyert. Ezen győzelem adta meg számára a lehetőséget, hogy 1 hetes próbajátékon vegyen részt az Arsenal U16 csapatánál. Felvételt nyert, ám 2011 júliúsáig várnia kellett, hogy betöltse 16. életévét és Angliába települjön át.


4. Sikeres utánpótlás szereplésének köszönhetően, Neil Banfield behívta a tartalékcsapatba, a márciusi Chelsea elleni összecsapásra. Ezután szintén a tartalékok között, lehetőséget kapott a West Bromwich ellen, amit góllal hálált meg és olyan felnőtt csapatbeli játékosok oldalán lépett pályára, mint Johan Djouru, Andre Santos, Marouane Chamakh vagy Chu-Young Park.


5. Mielőtt aláírt volna az Arsenal-hoz, Gnabry-t a Manchester City is megkereste, ám a játékos az Észak-Londoniakat választotta, nem kis örömet okozva ezzel az Ágyúsoknak.

Gnabry a következő tulajdonságát emelte ki:

Jó lövő vagyok. Sokat gyakorolom a lövéseket, így ha lehetőség kínálkozik a gólszerzésre, nem félek attól, hogy elvállaljam.

 

Végezetül egy video, Gnabry, Chelsea elleni teljesítményéről:http://www.youtube.com/watch?v=7Fq89zTk804Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(7)

fecc04

Abban biztos vagyok, hogy ebből a srácból nagy játékos lesz. A lépcsőket is elképesztő gyorsan ugrálja, gyorsan bekerült a tarcsikhoz s. Figyeljétek meg, egy, de max. két éven belül már a felnőtt csapatnál fog esélyt kapni!

Mar 27. 21:30

sosimaster

Én nem akadnék össze egy tehetséges játékossal a pályán, mert egyrészt a saját lábamban is képes vagyok elesni, másrészt vaksi vagyok, mint a denevér, szóval max. Pepe teljesítményét tudnám imitálni :D

A hazai helyzetet tekintve vannak tehetségek és pénz is, csak eddig harmadrangú külföldiek igazolásába fektették a tulajdonosok, nem pedig az ifiképzésbe. Néhány éve kezdtek komolyabban foglalkozni a tehetségekkel, és kezdi eredményét mutatni a dolog.

http://www.youtube.com/watch?v=KrF_P4MnOvs&feature=related
Lehet, hogy ez így durva egy kicsit, de nagy az igazságtartalma.

Mar 27. 19:23

ericsson (Törölt felhasználó)

Amikor egy ilyen fiatal tehetségről van szó mindig azt mondom, hogy úgy megnézném őket szemtől szembe. Wilshere is velem egykorú és nézzétek meg milyen szintet képvisel. Úgy gondolom, hogy lejönne Wilshere-Ramsey és Walcott , én meg két haverom ellen 3-3 ellen. Kíváncsi lennék mit tudnak így élőben. Mennyivel vagyunk elmaradva technikailag. A vereség biztos, de érdekelne.

Mert jegyezzük meg Magyarországon nem látunk minden bokorban ilyen tehetségeket, sőt szinte sehol...

Mar 27. 17:10

sosimaster

Azért figyelitek, hogy Chamakh-kal és Parkkal együtt lép pályára és mégis ő rúgja a gólt :D

Mar 27. 17:01

sosimaster

Jézus úristen... Három évvel fiatalabb nálam és már olyan tehetségként könyvelik el, aki jobb lehet, mint Fabregas. Egyre öregebbnek érzem magam tongue wink

Amúgy Wilshere és Chambo is túlszárnyalhatja Cesc-et, de ennek már igazából nincs is hírértéke smile

Mar 27. 16:59

Titi12

Jól tolja a gyereksmile

Mar 27. 14:59

smintsoma

valamiért nem sikerült a link beágyazása, de íme: http://www.youtube.com/watch?v=7Fq89zTk804

Mar 27. 14:27

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook