Kieran Gibbs szerint Theo Walcott a legjobb szélső jelen pillanatban az egész országban. Walcott kiváló szezonnak örvend A szezonban a kilencedik gólját lőtte az angol az Aston Villa ellen. Gibbs maga is gólt szerzett, de szerinte honfitársa a legjobb szélső az egész ligában.

 

Számomra ő a legjobb szélső az egész országban. Nem szívesen lennék a védők helyében. Amikor idejöttem a csapathoz nagyon felnéztem rá. Élvezet vele játszani, egy kiváló játékos.

 

Theo az egyik legjobb barátom. Egy profi játékosról van szó, aki komolyan veszi a munkáját és nagyon kedves emberről van szó.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson Csak szimplán nem érted amit írtam szerintem. Azt kérdeztem hogy a válogatottban ő a legjobb szélső vagy a Premier League-ban. a Premier Leagueban van Mata,Nani,Gervinho. Én így értettem olvasd el újra és sztem megérted ;) ;) ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Ez most kissé hülyeség volt. Angliában van Premier League, Championship avagy hosszabb nevén Npower Football League Championship, a harmadosztály a Npower League 1 , Npower League 2, Conference Nationa és így tovább.

Ha szerinted jobb szélsők vannak a Npower League 2-ben mint a Premier Leaguéban akkor oké...
12 éve
Törölt felhasználó
Köcce ;) Bocs h belekötök de a cím alatt az van írva hogy Gibbs szerint Walcott a LIGA legjobb szélsője (de tényleg nem rosszból)
12 éve
Az angol válogatottban
12 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom lehet csak nekem de nekem ez nem teljesen egyértelmű mármint hogy Anglia (mint Premier League) vagy Anglia mint válogatott legjobb szélsője Teo? :D Amugy tényleg nagyon sokat fejlődött okosan játszik és végre úgy tűnik megtanulta átvenni a labdákat és nem csak a sebességére épít!

Szólj hozzá