Harry Redknapp arra figyelmezteti az észak-londoni riválisát, hogy a végsőkig fognak harcolni a harmadik helyért a Pl-ben. Tegnap a Spurs egy döntetlent ért el a Chelsea ellen. Az Arsenal pedig a győzelmével három pontra növelte előnyét az üldözői mögött.


Az elmúlt hónap során lefaragta az Arsenal a 10 pontos hátrányát a Tottenhamel szemben, sőt növelte azt.A Spurs edzője elmondta, hogy nem fogja feladni a dobogót, a végsőkig fognak harcolni.

 

Az Arsenalnak még több nehéz mérkőzése lesz. Játszaniuk kell még a Cityvel és a Chelseavel is.

 

A fociban minden gyorsan változhat, bizonyítja ezt, hogy pár hónapja még 10 pontos előnyünk volt velük szemben.

- mondta Redknapp, aki biztos benne, hogy meg tudják nyerni a maradék mérkőzésüket.

 

Hiszek benne, hogy meg tudjuk nyerni a hátrelévő mérkőzéseinket. Erős keretünk van, képesek vagyunk rá. Nem adjuk fel harc nélkül.

- Di Matteo a Chelsea edzője viszont már nem ennyire magabiztos, ő szerinte nagyon nehéz lesz megnyerni az összes hátralévő mérkőzést

 

Ahhoz, hogy behozzuk a hátrányunkat, az összes mérkőzést meg kell nyernünk. Nehéz lesz, de napról napra keményen küzdök, hogy megvalósítsam ezt a nehéz célt. Még mindig van nyolc mérőzésünk és megpróbálunk megnyerni annyit, amennyit csak tudunk. Be akarunk kerülni a legjobb négy közé.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Pozitív dolog, hogy a Chelsea és a City ellen is az Emiratesben játszunk. Szóval, ha a papírforma következne be, akkor ezt a két meccset is legalább 4 ponttal kellene lejátszanunk (City X, Chelsea 1). A hirtelen bekövetkezett formarontástól félek. - Lásd a Tottenhamot, 10 meccse még a bajnokság végső esélyesei között soroltuk fel. - A 4. hely sincs még meg és úgy kell felkészülni minden meccsre mintha az a 3 pont lenne a belépő a jövő szezoni Bajnokok Ligájára. 😏
12 éve
Törölt felhasználó
Ezt valahogy gondoltam, hogy nem adják fel, nem lenne jellemző. Wenger is óvra int, és ez nagyon helyes magatartás - nekünk nem szabad elszállnunk, nem úgy, mint a Tottenham-nek. Volt az ő előnyük 12 pontos is előttünk, és még emlékszem arra a Van der Vaart nyilatkozatra, amikor nagyképűen kijelentette, hogy a Tottenham jobb csapat, mint az Arsenal, és hogy előttünk fognak végezni. Úgy látszik korai volt az öröm, de még számunkra is az lenne! Mindenesetre jó úton haladunk, mi most vettünk új lendületet - míg a két említett rivális mostanra eléggé kifulladt...
12 éve
Törölt felhasználó
sosimaster! Értelmetlen azt a szálat követni, hogy Tottenham edző volt és nem visz ki Arsenalost.. Ez neki egy munka lesz milyen a klubedzősködésnél volt. Ha a Walcott - Oxlade - Gibbs - Wilshere négyes megérdemli, hogy ott legyenek kiviszi őket.

Az a logika, hogy Spurs edző volt és azért se visz ki Arsenalost hülyeség. Ezzel nem nekünk árt, hanem egész Angliának. Szóval kiviszi őket nyugodtak lehettek.
12 éve
Törölt felhasználó
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hány arsenalost visz majd az EB-re ez a vörhenyes disznó. Van egy rossz érzésem...
12 éve
meglesz a 3. hely, mindenki azt mondta,hogy az EL se lesz biztos......!Össze MU-s mondta meg Chelsea-s ,hogy milyen gyengék vagyunk meg minden!..

Szólj hozzá