A csapat a mai napon az Aston Villát fogadta hazai pályán. A mérkőzés fontos volt, hiszen nemrég a Chelsea és a Spurs döntetlent játszott egymással, így három ponttal megelőzzük a mögöttünk lévő Tottenhamet.

 

Kezdő: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Gervinho, Walcott, Van Persie.

Csere: Fabianski, Santos, Koscielny, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Chamakh.

 

Szavazzatok a meccs emberére!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (153)

12 éve
attól még hogy rúgott ma egy nagy gólt, közel sem Arsenal szint.....főleg ,hogy mindjárt 24.....
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=0VobWTQcPAA en szivesen latnam ot a csapatba ;)
12 éve
Almunia57: jobbhátvéd poszt az hol van esélye beférni a későbbiekben, ha Sagna kiöregszik, bár az még jó sokára lesz szerencsére!Középpályán sehova se férne be ,védekező középpályásnak sem, és a szélre sem!(ottis tud asszem játszani) Ryo-t szerintem jövőre meglehet kockáztatni, de ha megvesszük Podolskit, akkor megint megy majd kölcsönbe!Viszont ha egy középcsatárt vennénk, akkor lenne esélye játszani, de Podolskit nem RVP helyettesének vennénk,mármint úgy hogy a cseréjének, hanem a bal szélre, én úgy gondolom!
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220 Ryoból tényleg jó játékos lesz, de még egy év kölcsön jót tehetne neki. Jövőre előtte lesz a rangsorban Walcott-Gervinho-Chamberlain-Arshavin-ha marad-, vagy Podolski(ha jön). Ha az utolsó két játékos jövőre nem lesz a keretben, akkor viszont meg kell tartani, és rotációval egy 20-25 meccses szezon kinéz neki a csapatnál.
Yennaris előtt biztos nincs sem Sagna, sem Jenkinson, mivel tudtommal középpályán szokott játszani,és ott is tud a legjobban.
12 éve
Rio megint nagyot játszott a Boltonban, gólpasszt is adott! :) Elgondolkodhat Wenger azon,hogy jövőre kölcsön adja-e! ;) http://www.youtube.com/watch?v=HPUym3Ots_Y még a maradék 8 meccs alatt +FA kupa meccs, sokat fejlődhet!Okosan játszik már, nem csak előre fut, hanem gondolkozik, kinek tudja adni, a beadásai is nagyon jók!Hatalmas játékos lesz!

Szólj hozzá