Az Arsenal középpályása, Mikel Arteta egy friss interjúban elmondta, hogy bízik Van Persie és Wenger hosszútávú maradásában. Van Persie szerződése bizonytalan, hiszen a csatár szerződése jövőre jár le. A csatárért főként a két spanyol nagycsapat érdeklődik a City mellett.

 

A holland általában hallgatott a hosszútávú céljairól, azonban a spanyol csapattársa nem hiszi, hogy a 2004 bem érkezett csatár elhagyná az alakulatot.

 

Nem igazán látok ezekben valóságos dolgokat.

- utalva a pletykákra. Wengert tekintve is nagyon bízik benne.

 

A mester is 15 éve van itt. Wenger a csapat motorja. Nehéz döntést hozna ha távozna.

- Arteta szerint a csapat fellángolása a Spurs elleni 0-2 es állástól indult.

 

Az a feltámadás egy nagy feltöltődés volt, az eredmény megfordításával bennünk is megfordult valami. Azt hiszem meggondolandó, hiszen 13 ponttal vezettek most meg mi vezetünk előttük.

- miután a csapat megújult az elmúlt hetekben, Arteta tisztában van vele, hogy a kritikákat és a dicséreteket nem sok választja el egymástól.

 

Nem tudom pontosan, de egy klub életében, mint amilyen az Arsenal mindig fogja kapni a kritikákat. A lényeg viszont a reagálás. Azt hiszem, hogy az Arsenal szerencsétlen volt az elmúlt időszakban, nézzük példának akár az elbukott kupadöntőt.

 

Wengert mindig könnyű hibáztatni, de mi lenne, ha a United nem nyerné meg a bajnokságot? A Ligakupából kiestek, az Fa-Kupából kiestek, sőt, az Európa Ligában sem folytathatják már. Ez az egy tényező változtat meg mindent a két csapat megítélése között.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Arra én is felfigyeltem , hogy Koscielny nem egy csatárt lefutott már. :D
12 éve
ő 100 méteren a leggyorsabb!!
12 éve
Törölt felhasználó
és Ryo??
12 éve
Törölt felhasználó
Wow!

"Fastest Players over 40m at Arsenal: 1. Theo Walcott, 2. Laurent Koscielny (!) 3. Benik Afobe."
12 éve
Törölt felhasználó
ha gyorsan teker időben odaért volna :( Sajnálatos :(

Szólj hozzá