Az Arsenal a mai napon az Everton otthonába látogatott. A csapat gyengén játszott, de Vermaelen 7. percben szerzett góljával 0-1 lett a vége. A Chelsea, Liverpool vereségével és a Spurs pontvesztésével immáron a harmadik helyen állunk

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (187)

12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem láttam a meccset, nemrég értem haza. Nagyon reménykedtem a győzelemben, tudtam, hogy nehéz meccs lesz, de hogy ennyire... Ezt az eredményből és a kommentekből szűrtem le, hogy nehéz volt :)

Gratulálok a fiúknak, bármit is tettek le a pályára! 3. helyen vagyunk, azt javaslom, ízlelgessük ezt! :D 🧀 Várakozáson felüli a csapat teljesítménye az elmúlt 6 meccsen! Ha ilyen hajrát produkálunk, nagyon büszke leszek rájuk májusban! :) És ne felejtsük el, hogy jön még hozzánk a city, és még a Chelsea is!

Go Gunners!
12 éve
Törölt felhasználó
Jóéjt mindenkinek, találkozunk a köv. meccsen.
12 éve
Törölt felhasználó
Ericsson: hát én nem nevettem ,mert még a végén a Barca nyeri a bajnokságot. Azt meg nem szeretném, bár nem szeretem a spanyol focit ,de azért inkább a Real nyerje már a bajnokságot ne a színész banda. De még úgy érzem ,hogy a bíró nem kicsit fogja segíteni a Barcát.... :shut:
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Ramos, Higuain, Ozil, Mourinho piros a Real meccsen :D Nem tudom, hogy láttátok-e a meccset, de olyan jót röhögtem rajtuk...
12 éve
Törölt felhasználó
horika: köszönjük, vagyis legalábbis én köszönöm ,mert nem láttam a meccset! :)

Szólj hozzá