Az Arsenal legendája Robin van Persie arra szólította fel a csapattársakat, hogy az elkövetkező hetek során minél több következetességet mutassanak. A holland szerint a csapatnak olyannak kell lennie, mint a Barcelonának.

 

Az Arsenal az elmúlt négy meccsét megnyerte. Ez a négy meccs mind nagy rangadó volt, hiszen a Newcastle, Milan, Liverpool és a Tottenham gárdáját vertük meg. A jó forma a negyedik helyre hozott fel minket a bajnokságban. Van Persie pedig elérte a 33. gólját a szezonban. A holland szerint hosszútávon is így kell játszania a csapatnak.

 

Ha megnézzük az elmúlt hetek mérkőzéseit, megmutattuk, hogy sok potenciál rejlik bennünk.

Miután két vereséget szenvedtünk el a Milan és a Sunderland ellen, mindenki úgy volt vele, hogy kemény hetek következnek. Erre fel megvertük a Spurs, Liverpool, Milan hármast, nemrég pedig a szarkákat is. Minden meccset megnyertünk, sok karraktert mutattunk meg amire büszkék lehetünk.

 

Most pedig egy teljes évig kellene ilyen formát mutatnunk. Ez nagyon nehéz, és csak a legjobb csapatoknak sikerülhet. Nézd meg példának a Barcelonát. Egy különleges csapat és ők játsszák a legjobb focit. 10 mérkőzésből 9 en nagyon keményen dolgoznak. Szükségünk lenne egy ilyen szériára, mint amit ők visznek. Csúnyán is meg kell tanulnunk nyerni.

- mondta. A csapat ebben az évben pontot veszített a Swansea, Sunderland, Fulham és a Blackburn négyestől is. Van Persie elismerte, hogy nehéz lesz, hogy az ilyen mérkőzéseket is mindig behúzzák.

 

Nagyon nehéz. Összhangban kell lennünk, különösen ha erről a ligáról van szó. Véleményem szerint ha megnézik a technikai, fizikai tulajdonságát és a liga tempóját, akkor nincs párja a világon. Bárki bármit mond a Premier League a legnehezebb és a legjobb bajnokság.

 

Sok mérkőzést láttam Olaszországból és Spanyolországból, de összességében ez a legnehezebb bajnokság. Erőssnek kell lennünk és el kell kapnunk meg kell nyernünk egy szériát, mint a Liverpool. Megcsináljuk és élvezzük is, de ismét meg kell mutatnunk az Everton ellen, hogy még keményebben is tudunk játsszani. Maximálisan arra a meccsre kell koncentrálni.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Ebből a nyilatkozatból is látszik, hogy Van Persie nem éppen a szezon végéig "tervez" az Arsenallal! Ő a kapitány, nagy szavak a szájából, de ha valakiben, akkor benne bízhatunk, ő mindent meg fog tenni, hogy sikerre vezesse a csapatát - úgy gondolom, hogy most már társak is vannak hozzá!

* A Sunderland ellen idén nem vesztettünk pontot.
12 éve
Törölt felhasználó
agyuboy92! Egy rugóra jár az agyunk :D De ha már ketten mondjuk, akkor csak nem lehet hülyeség 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
Cesc90 kb ugyan azt mondtad el amit én csak hosszabban :D
12 éve
Törölt felhasználó
Jövőre simán lehet esélyünk, HA!!! ilyen szériákat tudunk produkálni és ilyen győztes mentalitást, szép focit meg minden jó tulajdonságot odateszünk,amit az elmúlt hetekben láthattunk!

Ez a United évről évre szarabb, csak megtanultak csúnyán is győzni. Idén lehetnek még bajnokok, de jövőre még nehezebb lesz nekik behúzni. A City lehet talán a legnagyobb vetélytárs a bajnoki címért folytatott versenyben, mert a Liverpool évek óta nem esélyes, a sp*rs úgyis kipukkad előbb-utóbb, a Chelsea-nél meg most nagyon nagy a bizonytalanság, attól is függ ki lesz az edző jövőre.

Szóval ha ezt a formát átmentjük a következő bajnokságba, RvP ugyanilyen egészséges és gólgazdag lesz mint idén,veszünk minőségi játékosokat... Akkor hatalmas esélyünk lesz megnyerni a bajnokságot! És akkor beigazolódik Wenger munkája és nem lesz több kétség a nagysága felől!!!! :)

Az utcán fogjuk üvölteni, hogy " Wenger nóz!!!" :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg maradjon itt és maradjon ekkora formába, játszunk úgy mint 2008-ban(akkor szerintem mi játszottuk a legszebb focit a mai napig a világon) és ha ő ilyen formában marad akkor 1 kupát tuti viszünk főleg ha lesznek érkezők (gondolok itt Podolski,Holtby,Götze kaliberekre)

Szólj hozzá