Arséne Wenger úgy véli, hogy a Premier League egyre kiszámíthatatlan. A mester elmondta, hogy a csapatnak magára kell összpontosítania, hogy megnyerjék a mérkőzéseket. Az Arsenal mestere méltó visszatérésnek nevezte csapata remek formáját. Az észak-londoni alakulat szenzációs formában játsik.

 

A francia ragaszkodik ahhoz, hogy a fociban nincs olyan fogalom, hogy könnyű. Mindig léteznek olyan mérkőzések melyek sokkal keményebbek mint amilyennek várták. Mi Arsenal szurkolók, már csak tudjuk. Végül Wenger kitért, hogy a csapatnának nagyon fontos a BL-t érő helyezés megszerzése.

 

Esetenként vannak olyan mérkőzések, melyeket nehéznek gondolunk, de végül ennél könnyebb lesz. Valamint olyan mérkőzések is vannak, melyeket könnyűnek várunk és roppant nehéz meccs vot. Nem számít mit mondanak az emberek, minden mérkőzés nagyon nehéz.

 

Fontos, hogy fenntartsam a csapat morálját és koncentrálni tudjanak. Ezen a szinten nagyon fontos a csapatmunka. Nyugodtnak, koncentráltnak és eltökéltnek kell lennünk.

 

A lendületet viszont bármikor elveszíthetjük, úgyhogy vigyázni kell rá. A kötelezettségvállalásunkat magas szinten kell tartani., akkor ez előnyt jelenthet a számunkra.

- mondta Wenger aki nagyon eltökélt, hogy a lehető legjobb helyen fejezzék be a szezont. A csapat jelenleg nem áll rosszul, de nem bízhatja el magát.

 

Túl korai lenne még kimondani, hogy megvan a BL helyezésünk. Nem zárhatjuk ki még a Liverpool, Newcastle kettőst sem. Természetesen a legnagyobb csata a Tottenham, Chelsea, Arsenal trió között folyik.


Még 10 meccsünk van hátra és pár pont a lemaradásunk a Tottenhamtől. A dolgok gyorsan változnak. A következő játékra kell koncentrálnunk és mindent bele kell adnunk. Ennél izgalmasabb és nehezebb nem lehetne a liga. ÚGy vélem, hogy a következő szezonban még keményebb lesz. A csapatok erősebbek lesznek, így egy ígéretes bajnokság lesz.

- zárta


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem semmi gáz nincs abban, amit Wenger nyilatkozott. Sokkal inkább tartom diplomatikus válasznak.

"néha azt gondolom, csak azért nyilatkozik, hogy mondjon valamit" - Nyilván ez nem így működik, valószínűleg nem Wenger kopogtat valamelyik újságíró ajtaján, előadva a mondandóját, sokkal inkább fordítva igaz ez, tehát: megkérdezik, ő válaszol.
12 éve
Törölt felhasználó
Na igen... nem bánnám, ha azt mondaná,hogy történjen bármi ott leszünk a 3. helyen a végelszámolásnál. Ha már idén nem juthat több...
12 éve
Törölt felhasználó
Chabito! Igazad van. Az öregnek van jó pár ilyen nyilatkozata, és néha azt gondolom, csak azért nyilatkozik, hogy mondjon valamit. Ráadásul olyan mentegetőzés-ízük van. Jobb lenne, ha egy olyanokat mondana, mint a Milan-meccs előtt. Azokat olyan jó volt olvasni. :)
12 éve
Törölt felhasználó
Mmm...kérlek ne nézzetek negatívnak vagy bunkónak, de ez megint egy tipikus semmitmondó nyilatkozat. Minden évben hallhatjuk 2-3 edző szájából is,hogy kemény a küzdelem és jövőre még keményebb lesz. Lehet az angol nyelv kifejezésrendszerével van a gond, de ilyen nyilatkozatot nagy részünk tudna adni azt hiszem. Én például nem mernék kiegyenlített ligáról beszélni amíg van két manchesteri csapat akik az eredményeik alapján teljesen más szintet képviselnek mint a többi együttes. Amikor még gigászok, érintethetetlenek voltunk nem volt szükség ilyen nyilatkozatokra mert mi voltunk azok akik más szintet jelentettek ebben a bajnokságban. Pénzspórolós kerettel évről évre nehezebb lesz ebben biztos vagyok.
Mindenezek ellenére a legjobbakat remélem továbbra is!
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson: azért meglehet őket is érteni. gondolj bele h a kedvenc csapatod kiüt egy olyan csapatot akinek egész évbe kb csak ezt az egy meccsét láttad. és amennyire kiábrándítóan játszottunk akkor én nem csodálom h sokan leírtak, de szerencsére rosszul tették:)

Szólj hozzá