Arséne Wenger több sérülttel kapcsolatos hírt is megosztott a csütörtöki előzetesében, jóllehet az Everton FA-Kupa-beli szereplése miatt majd csak jövő szerdán játssza az újabb bajnokiját az Arsenal.

10 fordulóval a bajnoki zárás előtt minden sérülésnek és visszatérőnek kulcsszerepe lehet a végelszámolásnál.

Andre Santos, aki még tavaly decemberben sérült meg, sikeres visszatérésen van túl a tartalékcsapatban. A brazil bal bekk 60 percet kapott Neil Banfield együttesében szerdán a West Brom ellen, amit az Arsenal 3-0-ra nyert meg. A játékos a beszámolók alapján nagyszerűen játszott.

Abou Diaby is hasonló visszatérésre számíthat, a francia középpályás jól teljesít az edzéseken, de Wenger nem akar kapkodni vele kapcsolatban. Ha minden jól megy, Diaby a jövő heti Liverpool elleni tartalékmeccsen szerepelhet újból.

Wenger megerősítette, hogy Wilshere legutóbbi orvosi vizsgálata pozitív eredménnyel zárult. A játékos állapota megfelelően gyógyul, de a francia szerint túl korai konkrét dátumot kijelölni a visszatéréssel kapcsolatban, a csapat orvosai napról-napra ellenőrzik Wilshere állapotát.

Francis Coquelin két hétre van a visszatéréstől, a fiatal francia középpályás még februárban, a Sunderland elleni FA-Kupa mérkőzésen húzta meg a szalagjait.

Wenger azt is elárulta, hogy Mertesacker a szezon végéig már nem fog visszatérni a pályára. A német védő optimista volt az elmúlt hetekben, hiszen a műtéte jól sikerült, de miután már csak hat hét van hátra a szezon végéig, túl korai lenne a 26 éves játékosnak a visszatérés.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Henry elmondta, hogy Oxiból hatalmas legenda fog válni a csapatnál..
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
nemértem... a facebook-s oldalon mikor kiírtátok a Dembelé-s pletykát, mindenki lehurrogta ,hogy minek ő meg minden!Nem néznek sok Fulham meccset az biztos, a nagy csapatok ellen is , mindig nagyon jó teljesítményt nyújt, gyors, és nagyon technikás, mi se tudtuk fogni!Én örülnék neki! :)
12 éve
ericsson: hát ő lett volna a Megváltó , ha befejeli! :D
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Haart fejese. ( amikor fut haart, az a zene alatta olyan mint ha valamilyen megváltó jött volna el vagy nem is tudom )

http://www.youtube.com/watch?v=TaBZxUUoj38

Szólj hozzá