A Daily Express értesülései szerint Arséne Wenger személyesen kíván Theo Walcottal tárgyalni annak érdekében, hogy meggyőze az angol szélsőt, hogy érdemes lenne az Arsenalnál maradni 2013 után is.

A 22 éves játékos szerződése 2013-ban jár le, így - hasonlóképpen Robin van Persie esetéhez - a hosszabbítás egyre inkább égető kérdés lesz az Arsenal napi teendői között.

Az angol játékos ebben az évben igencsak hullámzó teljesítményt nyújt. A klasszis megmozdulásai mellett, mint amiket a Blackburn vagy a Newcastle ellen is láthatott az Emirates közönsége, olykor-olykor belecsúsznak kisebb-nagyobb hullámvölgyek is.

Wenger azonban hosszútávon is számol Walcottal, s állítólag ő maga fogja kezdeményezni a tárgyalásokat.Az Express szerint Wenger azt is felajánlja majd az angolnak, hogy középen számít majd rá, annak ellenére, hogy Lukas Podolski érkezése egyre valószínűbb a nyáron.

"Theo rendkívül sokat van a középpontban, de az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy még mindig csak 22 éves. Theo egy intelligens játékos, ezért megfelelően fejlődik. Mind taktikailag, mind technikailag parádés meccset játszott a Newcastle ellen." - mondta Wenger a hétfői mérkőzést követően.

Az angol játékos ebben a szezonban több gólpasszt is adott már Robin van Persie-nek, így a duó maradása valóban kulcsfontosságú lehet az Arsenal jövőjét illetően.

"Nagyon élvezem a játékot jelenleg. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben még jobban tudok majd játszani a pályán, hiszen csak a 23-at töltöm pénteken." - mondta Walcott, akinek a helyzetét nagyon figyeli a Chelsea,a Tottenham és a Liverpool is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Meccs emberének kajak csak én szavaztam Sagna-ra?????? O_O aztakutyamindenit
12 éve
Törölt felhasználó
Frimpong saját divatcégének a neve.
12 éve
Törölt felhasználó
amúgy valaki elárulná hogy mit jelent a Dench kifejzés?:D
12 éve
Törölt felhasználó
Meg kell tartani RvP-vel és Songgal együtt!!Talán az állandóság hiányozhat egy nagy szezonhoz a csapatból!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
szavazzatok Koscielny-re a képes sport fészbúk oldalán srácok! komoly mezőny van mellette szóval kellenek a szavazatok.
walcottot minden körülmények között meg kell tartani. bár rajta cseppet sem érzem, hogy megfordult volna a fejében a távozás. szerintem marad.

Szólj hozzá