Tomas Rosicky elmondta, hogy hatalmas ajánlatokat utasított el Oroszországból és Kínából, mielőtt megújította volna a lejáró szerződését.

A cseh játékos a hét elején hosszabbította meg a szerződését. Rosicky nyíltan beszél a szerződésének a tárgyalásáról.

 

A szerződésem már csak fél évig volt érvényes, így elkezdtünk tárgyalni. Amikor elkezdtünk tárgyalni kezdett érdekessé válni a dolog. Nagyon jövedelmező ajánlatokat kaptam. Megfordult a fejemben, hogy el kéne fogadnom őket. Végül maradtam, mert az Arsenal egy jó csapat.

 

Két nagy ajánlatot kaptam. Az egyiket Oroszországból, a másikat Kínából. Mind a két ajánlat óriási pénzt ajánlott volna. Ezzel meg kellett bírkóznom. Nem volt könnyű döntés, de maradtam. Néhány napig úgy voltam vele, hogy elfogadom, majd rájöttem, hogy a pénz nem minden. Örülök, hogy maradtam az Arsenalnál.

 

Azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben nyújtott jó teljesítményemnek semmi köze a szerződésemhez. Bár most írtam alá, a papírmunkák több napot vettek igénybe. Hetekkel ezelőtt mondtam az edzőnek, hogy maradni fogok.

- végül elmondta, hogy hol is szeret igazán játszani.

 

Egészséges vagyok. Rendszeresen középen játszottam, így felvettem a ritmust. Ez mind nagyon fontos. Amikor kéthetetne játszom, az úgy nagyon nehéz. Tudom, hogy nem tudok játszani az összes mérkőzésen, de fontos, hogy egy héten legalább egyszer játsszon az ember.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
egy igazi ágyus... márcsak Song, Walcott és RvP krll hosszabitson!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Ez becsülendő. Látszik, hogy ő még az aranykorban is itt volt és kötődik ide.
12 éve
Törölt felhasználó
Hát igen a pénz nem minden :)
Örülök hogy maradt és annak is hogy bebizonyitotta,nem olyan semmirekellő mint Adebayor és Nasri....ilyen egy igazi játékos,aki a fociért,a gólok termelésért van a pályán nem a pénzért lép egyet balra egyet jobbra :)
12 éve
Pár volt játés tanulhatna tőle. 😏
12 éve
Törölt felhasználó
"Nagyon jövedelmező ajánlatokat kaptam. Mind a két ajánlat óriási pénzt ajánlott volna.Rájöttem, hogy a pénz nem minden."

Nasri nemhiném hogy kiejtené ezeket a szavakat!!Egyáltalán meg se értené hogy mit mondott a "Futball Mozartja"!!

Szólj hozzá