Az Arsenal elnöke Peter Hill-Wood szerint Robin van Persie maradni fog a csapatnál. A csapat elnöke nem gondolja, hogy el fogják csábítani Londonból, mondván jól érzi itt magát.


A holland játékos szenzációs formában van az idei évben. Ennek köszönhetően számos klub érdeklődik érte, de Hill-Wood bízik Robinban, hogy nem megy sehova. Egyes hírek szerint az Arsenal egy visszautasíthatatlan ajánlatot szeretne tenni. A forrás szerint évi 6 millió font körül keresne és további 5 millió font aláírási pénzt kapna. Átszámítva ez körülbelül egy 140 ezer fontos heti fizetést jelentene.


Úgy gondolom, hogy Robin és a családja nagyon boldog Londonban. Nem hiszem, hogy őt csak a pénz motiválja, mint egyes embereket.

- a kapitány maradását elősegítheti Theo Walcott esetleges hosszabbítása. Mint arról már korábban beszámoltunk a fiatal Angol játékossal Wenger maga fog beszélni, így szinte biztos Walcott maradása.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

12 éve
Törölt felhasználó
Aztán a piac lezártával jön az a duma, hogy "Nem volt megfelelő játékos a piacon, stb...".
12 éve
Törölt felhasználó
Azt még hozzátette, hogy ha megvan a megfelelő játékos megadják érte a megfelelő összeget. Ez azt hiszem a szokásos sablon szöveg...
12 éve
Törölt felhasználó
Peter Hill-Wood sajnos tavaly is nagyon nyugodt és magabiztos volt Fabregas-sal és Nasri-val kapcsolatban aztán egyik napról a másikra jött hogy el fogadtuk ennek és ennek a csapatnak az ajánlatait !!!Clichy-t szándékosan nem írtam közéjük mert Ő kijelentette az elején hogy nem hosszabbít és el akar igazolni !Ugyhogy én csak akkor leszek NYUGODT Mr. Peter Hill-Wood ha már 2012 szeptember 1-et mutat a naptár és nem adtunk el 1 meghatározó játékost sem !!!Igazolásokban most sem várok majd nagy dolgokat inkább tartsuk meg az értékeinket és jöjjenek a fiatalok akik egy-egy meccsen már megmutatták hogy lehet rájuk számítani:Ryo,Frimpong,Coqlein,Jenkinson.Lansbury !!!Na jó Podolski azért tényleg jöhet majd !!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Teljesen mind1 mit nyilatkozott meg az is,hova megy.Arsenalnak elsősorban befejező emberekre van szüksége.Podolski ilyen és Matias Suarez előkészítésben és gólszerzésben is remekelt mind a belga bajnokságban mind az EL-ban.Ár/érték szempontjából sztem ő jobban megéri mint Hazard.Na meg ha a védelmünk továbbra is ilyen teljesítményt nyújt akk a junájtid nyugodtan szerződtetheti a belgát...
12 éve
Törölt felhasználó
Nem pontosan ezt nyilatkozta Hazard..

A Manchester United egy olyan csapat, ahol mindenki szeretne játszani, de most még a Lille-re kell koncentráljak. SAF jó edző, az egyik legjobb.

Szólj hozzá