Tomas Rosicky szerint az utóbbi hetek rendszeres játéklehetőségeinek köszönhetően sikerült jó formába lendülnie.

A cseh középpályás az egyik legjobban teljesítő Arsenal játékos a 2012-es évben. A tegnapi nap folyamán Rosicky ismételten remek teljesítménnyel rukkolt elő a Newcastle ellen, amely mérkőzésen az ágyúsok 2-1-es győzelmet arattak.

A 31 éves játékos az elmúlt napokban hosszabbította meg szerződését a klubbal.

Nagyon boldog vagyok.

- árulta el a cseh játékos

Itt szeretném folytatni továbbra is a pályafutásomat. Azért maradok, mert nagyon szeretek itt játszani.
Próbálom a legjobbamat nyújtani. Nagyon kedvelem ezt a nagy tempójú játékstílust. Korábban voltak nehéz napjaim, mivel nem túl könnyű kéthetente egy alkalommal játszani.
Most már láthatják, hogy sikerült felvennem a játék ritmusát. Mindvégig erre volt szükségem. Úgy gondolom, hogy nagyszerűen tudom segíteni a csapatot. Ezt szeretném folytatni a jövőben is.
Az erőnlétem is nagyban hozzájárult a teljesítményemhez. A jó fizikumhoz az első lépés a folyamatos játék. Megkaptam a lehetőséget és éltem vele. Természetesen szeretnék a csapatnál maradni, amíg csak tudok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

12 éve
Törölt felhasználó
Ramsey-t leírni fasz dolog. Valóban vannak szar meccsei, és nem túl kiegyensúlyozott, de rengeteget fejlődhet még. A lényeg, hogy meg van benne a potenciál ahhoz, hogy világklasszis játékos legyen. Apró kis mozdulatok, passzok, labdakezelések a bizonyítékok erre, meg amikor nagyon jól tolja, mert volt olyan is nem1x. Lehet, hogy soha nem lesz igazán kiemelkedő játékos, nem fog nagy karriert befutni, de hogy a tehetsége megvan hozzá, az biztos. A többit az idő eldönti.
12 éve
Törölt felhasználó
Azért elég durva így leírni egy 21 éves játékost, aki most futja az első teljes szezonját a bajnokságban. Aki nem látja ebben a srácban a tehetséget, az vak, vagy nem lát túl a walesi-vel szemben felállított negatív sztereotípiákon.

Néhányan már megszokásból ostoroznak bizonyos játékosokat, egészen addig, amíg koppannak - lásd legutóbb: Rosicky, Walcott. Ramsey is el fogja hallgattatni a kétkedőket.

Addig azért ne menjünk már el, hogy az idén kb. 50 percet játszó Diaby is Ramsey előtt szerepel a rangsorban :D
12 éve
Törölt felhasználó
én egyetértek a sok negatív véleménnyel! én néhány meccset eltekintve kiemelkedően jól jáccani nem láttam! néha elmegy néha botrányos és naggyon ritkán tényleg jó!! de ez kevés az arsenalhoz! mindenképpen el vagy inkább kölcsön kellene adni!song wilshere arteta rosicky diaby jelenleg mind jobb játékosok nála és ennek az ellenkezőjét csak akkor tudná bebizonyítani ha rendszeres játéklehetőséget kapna! de mivel az arsenal nem engedheti meg magának hogy kísérletezzen vele elé el kell küldeni köcsönbe és ha ott bbeválik akkor lehet neki adni egy esélyt! bár sztem ez soha nem fog bekövetkezni de ne legyen igazam! ráadásul a fiatalok is mér a spájzben vannak (pl oxi és frimpong)!
12 éve
Törölt felhasználó
Ramsey-t se kell elküldeni. Olyan jó lehetne, mint Fabregas, csak azt felejtitek el, hogy Cesc még a verhetetlen csapatban kapott először lehetőséget és egytől-egyig világklasszis zsenik voltak a csapattársai, Ramsey-nek pedig a jelenlegi Arsenal-ban kell játszania, ami, lássuk be, a győzelmi szériától eltekintve olyan, amilyen. Ha túl nagy teher van rajtad, összeroskadsz, és ez akkor látszik meg leginkább a csapat játékán, ha az irányító a szóban forgó ember. Idő kell neki, és nem baj, ha még egy pár évig itt van egy olyan tapasztalt játékos, mint Rosicky. Ha pedig nem tud felnőni a feladathoz, akkor a padra jó lesz.
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon: Semmiképp sem kell kipaterolni Ramseyt. Biztos vagyok benne hogy pár év múlva vagy akár már jövőre sokkal jobban fog játszani, de ez így nekem még kevés. Majd ha látom hogy tényleg nagyon jól játszik, majd dicsőítem. Egyébként nem szokásom kiválasztani senkit hogy leszóljam, egyszerűen ő az akit manapság a legkevésbé szeretnék látni...főleg ha ilyen jól megy a csapatnak nélküle.
És tényleg leginkább ezek a körülményes dolgai idegesítenek. Tegnap is beállt és a vége előtt egy perccel is ott tökölt a labdával, mintha nem lett volna kötelező nyerni.
De végül nyertünk úgyhogy tényleg lényegtelen. :)

Szólj hozzá