Andrey Arshavin az Arsenal középpályása elmondta, hogy a Zenitnél töltött kölcsön után vissza szeretne térni az Arsenalhoz. A 30 éves támadó 2009 januérjában érkezett. Mindössze néhány hónap alatt a szurkolók kedvence lett, ám utána elszürkült.


Ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy vissza akar térni Londonba. Elmondása szerint szeret itt élni és a gyerekei is itt járnak iskolába. Amikor azt kérdezték tőle, hogy vissza fog-e térni a csapathoz, így válaszolt.


Természetesen igen.

Egy játékos sem szeret a cserpadon vagy a lelátókon ülni és ott nézni a mérkőzést. Megszoktam a londoni életet. Amíg én a Zenitben vagyok a családom Londonban maradt. Mivel a gyerekeim oda járnak iskolába és mindenki ott érzi kényelmesnek.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Amennyiben valóban érkeznek remek kvalitású játékosok nyáron és mellettük még Ryo és AOC is berobban,akk sajnos Arshanak már nem nagyon lesz helye a csapatban.De ezekkel a kijelentésekkel én még megvárnám a nyár végét...
12 éve
Törölt felhasználó
Off: Hill-Wood azt nyilatkozta, hogy meglesz a pénz a nyári igazolásokra, és Robint meg akarják tartani. Szerinte a holland is boldog Londonban. A cikkben még megy a találgatás Podolski-ról, és Daily Star szerint 30 millió fonttal megyünk Götze-ért...
12 éve
Törölt felhasználó
TitiHenry226! Szerintem nem valósak. Abban viszont biztos vagyok, hogy nálunk fog kikötni.
12 éve
Törölt felhasználó
Mennyire valósak azok a pletykák, miszerint Podolski már orvosin is járt az Arsenalnál?
12 éve
Törölt felhasználó
Azért annyira nem kutyaütő, hogy ilyen könnyen leírjuk őt és lemondjunk róla!
Rocky is újra remek formában van, Arsi fiú is jó formában térhet vissza. Szerintem kaphatna még egy esélyt...

Szólj hozzá