Az angol Daily Mail Jack Wilshere legutóbbi vizsgálatának pozitív eredménye kapcsán örömhírrel örvendeztette meg az Arsenal szurkolóit, akik már augusztus óta nagyon várják a 20 éves középpályás visszatérését a futballpályára.

A lap úgy tudja, hogy Wilshere legutóbbi orvosi vizsgálata rendkívül pozitív eredménnyel zárult: a szakvélemény szerint megszűntek a középpályás gondjai a bokájával, így gyakorlatilag hat héten belül visszatérhet a pályára, ami nem kevés erőtöbbletet jelenthet majd nemcsak az Arsenalnak, de a nyári Európa-bajnokságra készülő angol válogatottnak is.

Wilshere egy fáradásos törés miatt nem játszhat egészen augusztus eleje óta, noha később kiderült, hogy a gondok már 16 éves korában elkezdődtek az angolnál. Már-már úgy tűnt, hogy a műtétje után végre kilábal a sérüléséből, egy másik, az eredeti problémáktól független fáradásos törés keletkezett ugyanabban a bokájában, ami bár szokványosnak számít ilyen esetekben, újabb hetekre visszavetette Wilshere rehabilitációját.

A játékos a legfrissebb hivatalos hírek alapján már újból elkezdhetett kocogni, ám az újbóli bevetését ezúttal nem fogja elkapkodni Arséne Wenger.

"Jack nagyon jól halad az edzésekkel kapcsolatban, de most az a legfontosabb, hogy ne legyen újabb visszaesés. Az orvosi jelek egyelőre nagyon biztatóak a bokáját illetően, jól halad a gyógyulása, s nincs nyoma már a gyulladásnak sem." - mondta Wenger még múlt hét pénteken, ám ekkor még nem volt eredménye a vizsgálatoknak.

Ha a Mirror értesülései igazak, akkor Wilshere akár már bevethető állapotban lehet majd az április 21-i, Chelsea elleni rangadón is, ami már most izgalmasnak tűnhet a tabella pillanatnyi állása miatt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Valahogy mindig mást mondanak:)
12 éve
Törölt felhasználó
6 hét??? hát az nagyon messze van , de mára már el is felejtetem , hogy játszik:D
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon hiányzik már a csapatból, remélem korábban játszhat mint a Chelsea meccs, és nem az lesz az első meccse a csapatban. De ne siessük el, ha nem lesz addigra 100%-os akkor inkább ne is játsszon!

Szólj hozzá