Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy Lukas Podolski már aláírt az Arsenalhoz, noha a francia azt is hozzátette, hogy reményei szerint két-három héten belül valami konkretizálódni fog ezügyben.

A BBC csütörtökön arról számolt be, hogy az Arsenal már megegyezett Podolski klubjával, a Kölnnel a játékos átigazolási áráról, ami a hírek szerint 10,6 millió angol font lesz. Ez azonban még távolról sem egyenlő azzal, hogy hivatalos lenne az átigazolás, révén a játékosnak is meg kell állapodnia az Arsenallal, át kell mennie az orvosi vizsgálatokon, s majd csak a júniusban nyíló átigazolási időszakban válthat klubot.

"Mindig is érdeklődtünk a jó játékosok iránt, s Podolskit is annak tartom. De ezügyben nem tudok túl sokat mondani, nem egyeztünk meg senkivel, nem igazoltunk le senkit sem egyelőre. Ha így lesz, akkor tájékoztatni fogjuk önöket." - mondta a sajtónak Wenger.

"Az, hogy még mennyi kell még ahhoz, hogy hivatalos legyen az átigazolás nem függ attól, hogy kit akar leigazolni az adott csapat. Az azonban biztos, hogy bárki is érkezik, meg akarjuk tartani Robin van Persie-t, ez a tervünk."

"Podolski egy remek játékos, nemcsak középen, de mindkét szélen megállja a helyét. 26 éves, a legjobb korban van, ráadásul már 96-szor játszhatott már a válogatottjában is. Olyan helyzetben van, hogy megfelelő áron elhozható, de egyelőre még nem állapodtunk meg. Az biztos, hogy egy nagyon támadószellemű játékosról van szó. Nemcsak egy olyan támadó, aki sok gólt lő és még elő is készít, de egy csapatjátékosról van szó, akit nagyon kedvelek." - mondta Podolskiról Wenger, akit egyébként már 2008 óta figyel az Arsenal.

A Colney-re ellátogató német újságírók kérdésére Wenger elárulta, hogy reményei szerint két-három héten belül realizálódhat a helyzet, hozzátéve azt is, hogy egyelőre bármi lehetséges.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

12 éve
Törölt felhasználó
TheArsenal! Milyen nyilatkozatból jött le az neked, hogy "elszálltunk"? Én ezt nem vettem észre. Másrészt már a Milan elleni meccsen előtt is néhányan azon paráztak, hogy túlságosan fogadkoznak a srácok... Hát nem levegőbe beszéltek.
12 éve
Törölt felhasználó
Csak idő kérdése, és Arsenal játékos lesz!
12 éve
Törölt felhasználó
Holnap nyerni kell basszus!!!!!!!!!!!! Nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget!
12 éve
Törölt felhasználó
Ha hozzuk a formánkat akkor nem nyerünk holnap :D A sors fintora, hogy ilyenkor sose hozzuk a kötelezőket.
12 éve
Cumizik a Shitty. Félek a holnapi meccstől. Nyilatkozatokból az jött le, hogy kicsit elszálltunk. A másik, hogy botlott a Tottenham is. Így megint ott lesz a lehetőség, amivel nem élünk?! Kemény meccs lesz viszont otthon nem fogunk lazsálni. Valakinek holnapi meccsel kapcsolatban tipp a végeredményt illetően?

Szólj hozzá