Cesc Fabregas a nyáron hagyta el az Arsenalt. A spanyol középpályás a csapat legfontosabb tagja volt. Cesc elmondása szerint még mindig óriási Arsenal drukker, és minden egyes mérkőzést megnéz.

A volt kapitány először a mostani szerepköréről beszélt.

 

A barcában nagyon konkrét pozícióm van, amihez ragaszkodnak. Az első mérkőzésemen egyből rám is szóltak, hogy nem az Arsenalban vagy. Az Arsenalnál a középpályán szabadon tudtam mozogni.

Itt ez teljesen más. Mindenkinek megvan a maga helye, ami fontos. Eltartott egy ideig, mire megszoktam ezt, de megtanultam.

- Fabregas végül fájdalamas körülmények között távozott. Cesc elmondta, hogy elég rossz volt a távozása és egy napon szívesen visszatérne az Arsenalhoz. A spanyolt ezután a San Siroban elszenvedett vereségről kérdezték.

 

Fájdalmas volt. Nagy Arsenal szurkoló vagyok, így természetesen minden mérkőzésen azt szeretném ha nyernének. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak, így nem szeretem őket rossz körülmények között látni. Remélem, hogy a bajnokságban a lehető legjobb helyet érik el.

- ezután a riporter azt kérdezte, hogy milyen gyakran néz Arsenal meccseket és szerinte a Milan elleni vereség volt-e a csapat mélypontja?!.

 

Minden Arsenal meccset láttam ebben a szezonban. A csapat mérkőzéseinek a 90%-át megtekintem, de ha nem élőben akkor felvételről.

 

Természetesen ez már nem az a csapat mint amellyel mi nyertünk ellenük. A Milan jól játszott, de a visszavágón az Arsenal tudatosította bennük, hogy nincs itt semmi keresnivalójuk. Jól játszott a csapat. Mindenki várta volna a negyedik gólt, ami sajnos nem jött be. Robin nem tehet a kihagyott helyzetről. Viszont ha hirtelen bekapunk egy gólt, más lett volna a helyzet. A fociban sose lehet tudni semmit, bármi megtörténhet.

- Fabregas szavai jól esnek a drukkereknek. A spanyol néhány hónapja meglátogatta a csapat edzéseit is és beszélt Wengerrel is.

 

Néhány hónapja voltam edzésen. Beszéltem a főnökkel és mindenkivel. Nagyon örültem, hogy újból láthattam őket.

- ezután külön kitért Wengerre.

 

Bármit is szenvedett az elmúlt időkben, én is ugyan azt kaptam. A helyzetünk hasonló. A lehető legtöbbet akarjuk kihozni. A főnök nagyon erős, hisz a klub is. Biztos vagyok benne, hogy megtalálják a módját, hogy a csúcsra érjenek. Az Arsenal csak Wenger tudja visszavezetni a csúcsra, ez biztos.

- Fabregas kissé kényelmetlenül érezte magát, amikor a riporter áttért Van Persie távozási lehetőségére és Henry visszatérésére is. 

 

Nem tudom. Nem szeretek beszélni egy másik személyről, hiszen ez történt velem is. Nincs könnyű helyzetben Robin.

 

Láttam Henry minden mozdulatát. Játszottunk már együtt, de megnéztem a visszajátszást. A Leeds elleni góljától kezdve mindent. Thierry az Arsenal valaha volt legjobb játékosa.

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
Törölt felhasználó
Bendő gól a Poolnak:)
12 éve
Törölt felhasználó
tessék---Ryo-gólpassz Klasnic-nak :D:D:D
12 éve
Törölt felhasználó
Ryo gólpassz 85.perc :coolsmirk: :coolsmirk:
12 éve
Törölt felhasználó
nézem a Bolton - QPR meccset, és hát Miaychi nagyon "úszkál" a szélen :D
hasznunkra lehet ő még a későbbiekben
12 éve
Törölt felhasználó
Fabregasra nem haragszom, úgymond HAZAment Barcelonába, ráaádusl ahogy eriCesc is mondja, alapember a csapatban, és sokszor tényleg ő a húzó emberük is.

Narira annál inkább dühösek lehetünk, amiért lelépett!

Szólj hozzá