Liverpool egykori középpályása Dietmar Hamman kijelentette, hogy az Arsenal menedzsere Arsene Wengernagy kockázatot vállal Podolski leigazolásával. A német legenda elmondta, hogy Podolski csak akkor bizonyította a készségeit, amikor ő a legfontosabb játékos a csapatban.


Példának említette a Bayernt, ahol nem ő volt a legjobb és nem is ment úgy neki a játék. Hamman jól ismeri Podolskit. Szerinte az Arsenal túl sok pénzt fizetett érte.


Podolski nyílvánvalóan egy nagyon jó játékos. Több éve bizonyított a válogatottban. Sok gólt szerzett és az egyetlen dolog ami hátrány nála, hogy ha nem ő a legjobb a csapatban nem megy annyira a játék.


Néhány éve a Bayernban volt, ahol nem tudott áttörni. Ezután visszament szülővárosába, ahol szeretik, mert ő a legjobb játékos a csapatban. Sok gólt szerzett, de ebben az évben ismét jól megy neki a játék.


Jelenleg ő a Köln legfontosabb játékosa. Több gólt szerzett ebben a szezonban mint a Köln összes játékosa együttvéve. Azt gondolom, hogy a kudarca a Bayern. Nem tudott áttörni, nem vagyok biztos benne, hogy a legjobb játékost igazolt az Arsenal.


Természetes, hogy Wenger szerette volna leigazolni az elmúlt években. Kétségtelenül egy nagyon jó játékos, de abban, hogy befér-e az Arsenalba, nem vagyok biztos.

Azt hiszem a 10 millió font érte sok egy olyan játékosért aki még nem bizonyított egy nagy klubban. A játéka viszont hasonlít Van Persie-re

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

12 éve
Törölt felhasználó
Már fb oldalon megirtam,hogy szerintem ott lesz a baj hogy nem múltuk még felül a Barcát és azért nem nyerünk :D

Hiába vertük meg őket tavaly mégis kiestünk,szerintem ki kell őket ejtenünk és akkor jönni fognak a kupák :D Úgy érzem hogy azóta átok van rajtunk mióta kikaptunk tőlük a BL döntőben és addig nem szál le rólunk mig ki nem ejtjük őket,vagy mig döntőben nem nyerünk ellenük :DD Aztán majd átszáll rájuk a sikertelenség :DD
12 éve
Törölt felhasználó
Egy ütős szezonhoz szükség van sérülések terén a szerencsére,és ha nem távoznak meghatározó játékosok,+ a kérdéses láncszemek is beválnak(Diaby,Ryo...stb)elég mély lehet a keret a sikerekhez!!
12 éve
Törölt felhasználó
Ahogy Wengert ismerem nem....
12 éve
Törölt felhasználó
De...
várjatok már?
Most akkor a Suárez gyereket elhozzuk? Mert összekavarodtam vele kapcsolatban :gulp:
12 éve
Törölt felhasználó
zak05...Még nem vettük meg :) Vagyis Wenger szerint :D

Szólj hozzá