Wojciech Szczesny a városi rivális Chelsearől ejtett néhány szót. A lengyel kapus elmondta, hogy mi is a különbség a két csapat között.

Az Arsenal kedd este megalázó vereséget mért a Milanra. A csapat visszaszerezte a büszkeségét. Ezzel az Arsenal a legutóbbi 3 rangadóját megnyerte. Szczesny elmondta, hogy sokat javultak fejben, ám ez mind Wengernek köszönhető.


Fantasztikus menedzserünk van, aki tudja mi a legjobb nekünk. Minden játékos hisz benne.

- mondta Wengerről.


Néha a dolgok nem úgy mennek ahogy kéne, de tudjuk, hogy előbb vagy utóbb jönnek az eredmények. Ennek során tudjuk, hogyan kell megfordítani egy mérkőzést. Az elmúlt időben elég sok mérkőzést sikerült hátrányból megnyernünk.

Wenger 1996 óta a csapat edzője, ez idő alatt a Chelseaben több mint 10 edző fordult meg. Nemrég Villas Boast menesztették. Jelentések szerint nem volt tekintélye az öltözőben.

 

Az Arsenal más mint a Chelsea. Amíg ott a játékosok irányítják a csapatot, nálunk egyértelműen Wenger a főnök.

Ebben különbözik a két csapat. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan formába lendülnek, de remélem nem elég hamar.

 

Nálunk egyérteműen Wenger a főnök. Neki van a legnagyobb tekintélye. Utána a kapitány következik. Ők ketten töltenek be vezető szerepet a csapatban, de főleg Wenger.


- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
ricsóó! Elhiszem, hogy ment a jópofizás az edzéseken Villas részéről, de a szemükbe kellett volna mondani, hogy ha nem tisztelt mehetsz innen.
12 éve
Törölt felhasználó
hát ilyen drogba terry és lampard mellet Villas mehetett is......

Szólj hozzá