Arséne Wenger legényei tegnap egy óriási győzelmet arattak a Liverpool felett. A vörösök hátránya ezzel a vereséggel már 10 pont lett az Arsenal mögött. Egy másik pozitívum, hogy a másik rivális Chelsea is kikapott így jelenleg három pont előnnyel van az Arsenal a negyedik helyen.

 

Wenger a tegnapi sajtótájékoztató után nagyon elégedett volt. Ám a figyelem most már nem a tegnapi győzelmen van, hanem a kedd esti összecsapásról. Az Arsenal három hete nagy vereségbe futott bele a Milan ellen. Az Arsenal helyzete roppant nehéz, szinte már lehetetlen. A francia magabiztosan konstatálta fel a jövőheti mérkőzést.

 

Mindent beleadunk, nyerni akarunk!

 

Tudom, hogy a statisztikák ellenünk vannak, de meg lehet valósítani a lehetetlent, hiszen ez az. Figyelmen kívül kell hagynunk minden mást és csak erre kell koncentrálnunk.

 

Igen, valóban ez lenne a legnagyobb visszatérésünk. Mindenki azt várja el tőlünk, hogy kiesünk. Közben pedig elfelejtik, hogy még mindig ott vagyunk a Bajnokok Ligájában.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

12 éve
Törölt felhasználó
Chamakot és Parkot megnézném!! Az egyikük olyan mint a rák ,a másikuk meg enyhén meccshiányos.Nem mintha Chamakh nem lenne az.3 védővel kockázatos lenne kezdeni ,max menet közben beáldozni egy védőt.Kíváncsian várom h mit fog húzni a mester!!
12 éve
Törölt felhasználó
Egy ilyen durva lenne?? :
--
--
--
--‎------Sagna - Kosi - Verma

----------------Song

Aoc------------Rosi------------Gervinho

-----------RvP--------Teo
----------Chamack/Park
12 éve
Törölt felhasználó
itt nem azon van a hangsúly, hogy tud-e 4-5 gólt rúgni a csapat, mert tud... de nem hiszem, hogy kapott gól nélkül megúsznánk... a Milannak 2 lehetősége van, vagy beállnak 10 emberrel védekezni, és nem támadnak, vagy addig támadnak amíg rúgnak 1 gólt, de közbe kapnak 2-3at, és csak utána állnak be védekezni... Itt most nem a gól lövésen van a hangsúly, hanem azt nem tudjuk majd elérni, hogy ne kapjunk... mikor volt utoljára olyan meccsünk, ahol nem kaptunk gólt, és nem 1-2őt lőttünk?
12 éve
Törölt felhasználó
Azt ne felejtsük el, hogy a Milan ellen milyen állapotú volt a gyep. Normális gyepen meg fordítottunk a Tottenham és a Liverpool ellen, tehát önbizalommal teli megyünk majd ki a pályára. Mindenkinek a tudatában lesz, hogy nem sok esély van a továbbjutásra, de hogyha innen továbbjutunk az egész világnak üzenni fogunk!!!! Wenger is rá van hangolódva a meccsre nagyon. Nem véletlenül mondta, hogy kedden meg lehet valósítani a lehetetlent!
12 éve
Törölt felhasználó
Az tény,hogy első meccsen jól látható volt,hogy keményebben tud támadni a milan.
De hiszek a csodákban,igaz 3 gólt könnyebb lenne mondjuk behozni,így 5-öt kell vágnunk.
De ha abba gondolunk bele,mennyire felszívtuk magunkat a Spurs ellen,és azért a spurs is esélyes lehetne a milan ellen papír forma szerint,akkor van esély arra,hogy a milannak nem sok momentuma lesz.Kérdés hány gólt tudunk vágni,és menynire lesz védekező a milan.
Ha villan Persie és lefolytjuk őket,ahogyan illik,a védelmünk úgy szuperálna,akkor mondjuk már első félidőben 2 őt verhetnénk,ez lehet,h utópisztikus,de nem lehetetlen.A barcát is megtudtuk szorongatni,a milannak meg lehet rossz napja,bár a tapasztalat velük van.
Viszont a hazai pálya meg velünk!Szóval egy x vagy győzelem biztos meglesz,kérdés elég lesz-e.
Wenger kifundál valamit,most bízok benne.

Szólj hozzá