Hírek /

Ibrahimovic: Nem kaptam jó ajánlatot az Arsenaltól

Az AC Milan játékosa Zlatan Ibrahimovic mesélt arról az élményéről, amikor majdnem az Arsenalhoz igazolt. Ám ez meghiúsult, mondván Wenger először látni akarta. A fiatal Zlatan 2000-ben beszélgetett el Wengerrel, hogy megvitassák az átigazolás lehetőségét.

 

Zlatan akkor elég közel került a csapathoz, hiszen kapott is egy 9 es számú Arsenal mezt is.

 

Kaptam egy 9-es számú Arsenal mezt, a nevemmel a hátamon. Annyira elégedett voltam, hogy egyből le is fotóztattam magam. Ez egy fantasztikus pillanat volt a számomra. Az Arsenal egy nagy csapat és még egy mezt is kaptam tőlük.

 

Ezután pedig vártam, hogy meggyőzzenek arról, hogy érdemes ideigazolnom. Az Arsenal meg sem próbálta. Sosem tettek nekem komoly ajánlatot. Azt mondta Wenger nekem, hogy először bizonyítanom kell neki, utána beszélhetünk a pénzről.

 

Ezt nem tudtam elhinni. Itt voltam Londonban és csak annyit mondtam, hogy én nem megyek el egy meghallgatásra.

- emlékezett vissza Ibrahimovic

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

8 éve
Törölt felhasználó
"Azt mondta Wenger nekem, hogy először bizonyítanom kell neki, utána beszélhetünk a pénzről."

Mit gondolt, majd a semmiért kapja a nagy pénzeket? Szánalmas...
8 éve
Törölt felhasználó
Hál'Istennek nem jött ide! Még annyi alázat sem volt benne, hogy részt vegyen a teszten, pedig nem egy világklasszisról volt szó, hanem egy 18 éves kölyökről.

A sztorihoz még annyit, hogy az édesapja nagyon szerette volna, hogy a fia az Arsenal játékosa legyen, ő is kapott egy Ibrahimovic névvel ellátott Arsenal mezt, és az elmondása szerint azt azóta is otthon szokta viselni.
8 éve
Ibrahimovicról ez a véleményem azon kívül, hogy egy görény, hogy "nagyobb a füstje, mint a lángja". Jó játékos,de nem akkora spíler mint aminek hiszi magát és amekkorának beállítják. ;-P
8 éve
Törölt felhasználó
Hogy klasszikust idézzek : "Mer egy szar szemét szar alak vagy!" :D 🧀
8 éve
Ericsson! Az a svéd válogatott edzésén volt.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek