Mikel Arteta a Skysportsnak beszélt a szombati liverpooli mérkőzés során elszenvedett sérüléséről. Az Arsenal középpályását Jordan Henderson vállalta le véletlenül. Az incidens után Henderson rögtön elnézést kért a spanyoltól.


A 29 éves középpályást hordágyon vitték le szállították a helyi kórházba kivizsgálásokra. Artetát a szurkolók megtapsolták, amiért külön köszönetet mondott.


Egész életemben nem féltem még ennyire.

Csupán arra emlékszem, hogy ütköztünk, majd semmi. Félelmetes volt, de már jobban vagyok. Őszintén megmondom, hogy nem emlékszem semmire, Arra viszont emlékszem, hogy a szurkolók megtapsolnak engem, amiért hálás vagyok a rajongóknak.

- mondta Arteta, aki kedden pályára szeretne lépni.


Kedd este pályára szeretnék lépni a Milan ellen.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
A tartalékmeccsen Chelsea-Arsenal 0-1.
G: Aneke 29.perc!

A 33.percben járunk
12 éve
Törölt felhasználó
Fanofarsenal: azért santos csak 3x jobb játékos mint clichy, sokkal gólerősebb, tecnikásabb, gyorsabb és ha teljesen felveszi a ritmust akkor a védekezése is sokkal jobb mint clichy-é volt.
én azt mondom meg lehet csinálni a továbbjutást de ahhoz nagyon nagy napot kell kifogni kb. mint a totthem ellen és az első félidő után minimum kettővel kell menni hogy legyen még a csapaban akarás és ne adják fel az első félidő után.
lehet hogy nem ezt mondják de a milan tuti azt hiszi hogy továbbment úgyhogy egy gyors gól az első húsz percben megnyomná a meccset...
de az a lényeg hogy küzdjenek a fiúk és ha egy góllal is de verjük meg a milant, aki legjobb játékosa boateng nélkül áll ki.
Go Gunners!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy eladja Persie-t és abban is biztos vagyok, hogy érkezni fognak legalább 2-3 ember.
12 éve
Törölt felhasználó
Most nyertünk meg 2 kemény rangadót és elkezd sírni!!!oh jesus
12 éve
Törölt felhasználó
korrekt::Clichy-t pedig bűn lenne összehasonlítani a Gibbs,Santos,Jenkinson féle csődtömegekkel. Elképesztő mennyi hülyeséget tudtok összehordani...Az a vicc az egészben hogy úgy állunk a 3.helyen hogy közbe a Wenger-éra leggyengébb szezonját éljük. Borzalmas nézni a meccseket, és ha szezon végéig marad a jelenlegi állás mindenki Wenger faszát fogja szopni hogy milyen fasza gyerek. Minden marad majd a régiben, eladjuk Persit és veszünk helyére egy Podolskit. Gyönyörű jövőkép. Jöhetnek a hozzászólások hogy nem tudok örülni a csapat sikereinek

Akkor szeresse a Cityt meg a Barcát!!!

Szólj hozzá