Az Arsenal mestere Arséne Wenger a mai mérkőzést pozitívan értékelte. Ugyanakkor a francia elismerte, hogy könnyen lehetett volna 3-0 a félidőben, de minden tisztelete Robiné.

A francia a mérkőzés után elmondta, hogy a teljes csapatnak kijár az érdem. Nagyszerűen küzdöttek.

 

A második félidőben úgy gondoltam, hogy ha 1-1 marad a végére, akkor az utolsó 10 percben bármi történhet. A második félidőben volt esélyünk. A probléma az első félidőben volt, akkor ugyanis nem voltunk játékban,

Szerencsések voltunk, hiszen akkor több góllal is vezethettek volna.

- a francia ezután kitért a kapitányra is.

 

Ha egy ilyen labda közeledik, akkor abból csak Van Persie tud gólt lőni. Mindent megtett ma. Soha nem veszíthetünk el egy ilyen minőségű játékost. Minden mérkőzésen valami különlegeset nyújt.

 

Két ember érdemel nagy elismerést, ők pedig Szczesny és Van Persie. Ez a győzelem nagy löketet ad. Az önbizalmunk magasan van, jó helyzetbe hoz minket ez a győzelem. Kedd este pedig véghez akarjuk vinni a lehetetlent.

- zárta a boss. A mérkőzést a Liverpool mestere is érdékelte.

 

Nehéz elhinni, hogy nem tudtunk pontot szerezni. Nagyszerűen játszottunk, ám üres kézzel maradtunk. Az első félidőben több gólt lőhettünk volna, ám nem sikerült. Az eredmény nem tükrözi a játékot.

 

Kikaptunk, mert nem lőttünk elég gólt. Van Persie egy fantasztikus játékos, ehhez kétség nem fér.

- zárta a skót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

12 éve
Törölt felhasználó
Kedd este tényleg meg kell próbálni a lehetetlent. Vannak olyan csatáraink akik szerezhetnek gólt/gólokat. Pl.: Van Persie, Chamberlain, Walcott, Gervinho. Hátul pedig végre stabilnak kell maradnunk. Szerintem a Sagna, Koscielny, Vermaelen Gibbs négyest kell játszatni. És akkor még Szczesny-től kell egy Liverpool elleni forma. Ha minden megvan visszajövünk a párharcba.
12 éve
Törölt felhasználó
Haza pályán egy Milan ellen legyen bármekkora a baj,egy csapat sem teheti meg,hogy tartalékosan úgymond eladja a meccset.Hatalmas szarba mászott bele a csapat,de mindent meg kell tenniük,hogy lemossák magukról.Egyébként az én tippem 2-1.
12 éve
Törölt felhasználó
én kezdőm a Milan ellen!
Sziszi
Sagna-Verma-Kosci-Gibbs
Song-Song-Song
RvP-Rvp-RvP
12 éve
Törölt felhasználó
én kezdőm a Milan ellen!
Sziszi
Sagna-Verma-Kosci-Gibbs
Song-Song-Song
RvP-Rvp-RvP
12 éve
nekem van! :D Nemtudom,hogyan, minden hónapban találok valami új csatornát! :D Ezelött volt valami baj a nettel, és a "szakemberek" valahogyan bekötötték a Digit xddd dehogyan csinálták azt máig nemtudom, de azért örülök neki! :) Most két hete, mikor mentek a BL meccsek, akkor így kapcsolgatok, és találtam egy PRO4-t!:D Olyat néztem, aztán megnéztem ,hogy milyen adóink vannak, és se a Digi , se a PRO4 nincs benn! :) :D

áááá....a Chelsea kikapott most látom, dejóó!:) Simán meglehet a BL hely!

Szólj hozzá