Arséne Wenger meglehetősen borúlátó sérülésjelentést tett közzé a Liverpool elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatója alkalmával, amelynek a fő témája az volt, hogy van Persie, Song és Vermaelen kései vizsgálatok elé néznek majd a szombati meccset megelőzően.

Van Persie-ről a hétközi barátságos meccsek alkalmával is azt repesgették, hogy enyhe ágyékizom-problémákkal bajlódik, de egy félidőt vállalt a szerdai Anglia-Hollandia mérkőzésen. Ennek oka az is volt, hogy az Arsenal előzetesen megállapodott a holland labdarúgó-szövetséggel, hogy csak egy játékrészen terheljék a csatárt, s ennek Bert van Marwijk szövetségi kapitány eleget is tett.

Nemígy a belgáknál, ahol Georges Leekens vezetőedző nem kevesebb mint 93 percig játszatta Thomas Vermaelent, aki már eleve sérülten utazott az edzőtáborba. Wenger a Liverpool-meccs előtti sajtótájékoztatón kifakadt a belgákra, s az sincs kizárva, hogy panaszt emel ellenük az illetékeseknél, egyúttal ellenezte a februrári válogatott barátságos meccseket a bajnoki versengés közepette.

Alex Song csak csütörtökön tért vissza Afrikából, őt majd csak a mai edzések után vizsgálják meg a csapat orvosai. Az azonban már jó hír, hogy Tomas Rosicky játékára lehet majd esély szombaton. A cseh játékos hátfájdalmakra hivatkozva kihagyta a szerdai válogatott meccseket, s a pihentetés egyelőre kedvezőleg hatott a középpályásra, aki gólt szerzett a Spurs elleni mérkőzésen.

Aaron Ramsey még legalább két meccset hagy ki bokasérülés miatt, amit a Sunderland elleni FA-Kupa meccsen szedett össze, míg Francis Coquelinre négy hét kihagyás vár. Johan Djourou a Milan elleni mérkőzésre talán visszatérhet. Jó hírekkel szolgált Wenger Andre Santosról is. A brazil játékos egy bokaműtét után végre elkezdhette a könnyített edzéseket, s két hét múlva akár már vissza is térhet a keretbe. A francia menedzser a bal bekk hozzáállásását és türelmét dicsérte.

A sérülésjelentés szenzációját pedig az a hír keltette, hogy Abou Diaby bevethető lesz a Liverpool elleni mérkőzésen. A francia játékos az utóbbi hetekben Katarban és az Egyesült Államokban is kezeltette a sérült bokáját, s úgy tűnik, elmúltak a gondok ezt illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
ericsson: tuti nem fog jönni ha Podolsi érkezik!May ha Benayoun és Arsha is megy, bár utóbbi tuti menni fog!De akkorse ő kell a csapatba ,ha csatárt akarnak venni,főleg annyiért amennyit kérne érte a Chelsea, olcsón nem adnák, mert ők se apró pénzért vették!

OFF: Kapcsoljatok a Digi-re!! :D Sallóinak milyen jó kis bajsza van! :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Már nem merek véleményt írni így hozzád mint tapasztalt pletykászhoz fordulok. :D :D

Lukakuhoz mit szólsz? Boas nem számít rá ő pedig játszani akar és így távozni szeretne. Előzzük meg a holnap reggeli pletyákat, hisz biztos lesz.
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-train-ahead-of-liverpool-pictures
képek az edzésről !! Én egyedül csak Rosyt nem látom.
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220: én nem vagyok meglepődve, hogy ilyeneket irkálnak. Én úgy vettem észre, hogy a Pool drukkerek nagy része ilyen. (kicsit olvasgattam különböző csapatok fórumán xD) Mondjuk lehet csak itt, Magyarországon vannak ilyen drukkerek.
Meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk akár az Anfield-en is győzni. Szinte biztos vagyok benne, hogy bunkerfocit fognak játszani mint általában.

Go Gunners!
12 éve
azért mert 5öt vágtak a tottenhham-nek? be lesznek szarva mint mindig ...

Liverpool szurkolói oldalon olvastam!Hát elég nagyképü hozzáállás!:) Nehogy visszanyaljon a fagyi!

Szólj hozzá