Carl Jenkinson mint óriási Arsenal drukker boldogan nyilatkozott a hétvégi Tottenham elleni győzelemről. Elmondása szerint ezt a győzelmet soha nem fogja elfelejteni. Jenkinson gyermekkora óta Arsenal drukker és roppant boldog volt, amikor az ősi rivális ellen léphetet pályára a sérülését követően.

 

A játékos elmondta, hogy minden egyes mérkőzés után érzelmileg egyre jobban kötődik a csapathoz.

 

Furcsa, mert óriási rajongója vagyok a csapatnak, majd hirtelen pályára léphettem a Tottenham ellen. Őrült dolgok folytak a pályán és amikor ünnepeltük a gólokat felejthetetlen érzelmek jöttek elő. Együtt ünnepeltem a rajongókkal.

 

Néha elfelejtem, hogy én a csapatnak a játékosa vagyok, mert úgy bele mélyedek a mérkőzésbe. Majd egyszer csak szólnak nekem, hogy beállok az utolsó 15 percre. 4 hónapig voltam sérült és keményen dolgoztam. Örülök, hogy visszatértem egy ilyen mérkőzésre.

 

Az egész egy kicsit szürreális. Olyan fantasztikus volt részt venni a történelem egy ilyen nagy eseményén. Ez az első észak-londoni derbim ahol győztesen jöttünk ki. Agyonvertük őket.

 

Többet láttam mint egy rajongó, hiszen a pályán voltam. Ez abszolút megtiszteltetés. Ez olyasvalami amire életem végéig büszke leszek és nem felejtem el.

 

Két gólos hátrányban is biztos voltam benne, hogy visszatérhetünk a játékba. Két gólos hátrányból megverni őket nagy öröm. Persze könnyű ezt most mondani, de tényleg.  Azt hiszem ahogy játszottunk megérdemelten nyertünk.

 

Azt hiszem mindenki remekül játszott. Ez az eredmény hasonló, sőt jobb volt mint a Chelsea elleni győzelem. Ez adhat nekünk löketet. Mindenki motivált és a hétvégén győzni megyünk a Liverpoolba.

- Jenkinson még elmondta szeretné ha a szombati mérkőzésen is pályára léphetne, ahol a PL negyedik helyéért küzd a csapat.

 

Úgy érzem sokkal érettebbek vagyonk. Fiatal játékosaink vannak és természetes, hogy mindenki sokat szeretni játszani. Amikor pedig megkapjuk a lehetőséget mindenki hajt, hogy bizonyítsa amit tud.

 

A Liverpool otthonában játszani remek lesz. Olyan mérkőzés lesz amit nem akarunk elveszíteni. Olyan éhes vagyok a sikerre mint bárki más. Nem hagyjuk, hogy más érjen oda a negyedik helyre. Nagyon várom már a szombati mérkőzést z Anfield Roadon.

- Jenkinson aki fanatikus Arsenal rajongóként nőtt fel, elmondta élvezi a lehetőséget és örül ha segíthet a csapatnak.

 

Az Anfield egy híres pálya szerte a világon. Biztos vagyok benne, hogy remek lesz ebben a fantasztikus pályán játszani. Egy nagy történelemmel bíró stadionról van szó, ahol az Arsenalnak is sok jó emléke van. Emlékezzünk az 1989-es évre, amikor is bajnokságot nyertünk ott. Fantasztikus lesz ott játszani.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
Törölt felhasználó
Chamak29! Ez komoly? Ólomlábúék a mi Jack-ünket akarják? Hát sz*rják össze magukat!
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WU7vRV-gPyk
Az a röhögés 2:24-nél!:D nagyon beteg!! :D :D
12 éve
A Liverpool-ban nem lesz Johnson, Agger, és Gerrard is lehet kihagyja a meccset, ilyesmit olvastam!
12 éve
Törölt felhasználó
Fecc04! statisztikákra alapozva egy egészséges X,de holnap nyerünk!!
Go Gunners!!!

Szólj hozzá