Az Arsenal legendája Dennis Bergkamp ismét dicsértét fejezte ki Van Persie iránt. Bergkamp aki 120 góllal vette ki a részét hamar legedává nőtte ki magát. A 'nem repülő holland' már nem először dicsérte meg Robint.

Van Persie ebben a szezonban 33 gólnál jár. A jó formájának köszönhetően a csapat versenyben van a negyedik helyért. Honfitársa szerint Robin vállán nagy a nyomás, hiszen egyedül van elől.

 

Egy olyan szerepet tölt be, ami nagyon nehéz. Robin úgy mint én a csatárok mögött is szeret játszani. Remekül készíti elő társait és gólokat is lő.

 

Tulajdonképpen ő az aki hozza a különbséget. Nagy nyomás van rajta, de úgy tűnik nem foglalkozik ezzel. Fantasztikus képességei vannak, ő és a társai is megérdemlik a trófeákat. Szóval őszintén remélem, hogy hamarosan jönni fognak, hiszen a játékosok és a stílusunk remek.

- zárta Bergkamp

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Az oldal facebbokos oldalán olvastam ( kb 3 perce írtátok ki) :Na mármeg: Wenger most az élő sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Vermaelen-Song-van Persie trió még vizsgálatok elé néz. Rosicky rendben lesz.

azért ez csecs! >:(
12 éve
Törölt felhasználó
a Dortmund elleni produkcióját sosem felejtem el ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Nézegetek, vagyis inkább keresek egy jó promot a keddi meccshez és meg kell hagyni Song hiába a világ legjobb védekező középpályása, egyszerűen félelmetes ez az ember, milyen Fabregas passzokat tud adni.
12 éve
Törölt felhasználó
értem! örülök hogy Rosynak van esélye a játékra. A csirkék ellen remekül játszott!!
12 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal! Én a Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Arteta, Rosicky - Gervinho/Ox, Van Persie, Walcott tizenegyre voksolnék. Rosicky állapotát illetően optimisták az előrejelzések, de ha mégsem tudna játszani, akkor Benayoun-t látnám szívesen a posztján. Elől a bőségzavarával küzdünk, mivel Walcott/Gervinho/Ox/Benayoun mind jó opciónak tűnik a szélekre!

Szólj hozzá