Az Arsenal vendége ezen a hétvégén a nagyrivális Tottenham lesz.

A Tottenham Hotspur csapatát 1882-ben alapították. A klubnak a White Hart Lane ad otthont, amely 36,310 ember befogadására alkalmas. A Tottenham volt az első klub a 20. században, amelyik duplázni tudott egy szezonon belül. Jelenlegi vezetőedzőjük Harry Redknapp, aki 2008 óta irányítja a klubot. Legfőbb riválisuknak az Arsenalt tartják. A két klub rivalizálása már az 1900-as évek elején megkezdődött, amikor az Arsenal a Highbury-be költözött.

 

A táblázaton jelenleg a Spurs áll jobban, akik a harmadik helyen állnak, amíg mi a Chelsea tegnapi győzelmével az ötödik helyen vagyunk. Az Arsenalra rájár a rúd mostanság, hiszen az elmúlt időben nagy vereséget szenvedett a Milan ellen és az FA kupából is kiesett. Ezzel ellentétben a Tottenham jobban áll a mieinkhez képest. Csapatuk kezdőjébe várhatóan vissza fog térni Adebayor, Modric és Van der Vaart is.

 

Arsene Wenger együttese ezúttal sem áll jól sérülések terén, hiszen Mertesacker, Squillaci, Santos, Coquelin, Ramsey, Diaby, Wilshere sem állhat rendelkezésünkre.Jó hír viszont, hogy Gibbs és Koscielny visszatérhet a kezdőbe.

A várható felállás a következő: Szczesny-Sagna-Koscielny-Vermaelen-Gibbs-Song-Arteta-Rosicky-Walcott-Van Persie-Gervinho

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Hová tud még süllyedni ez az ország? Annyi az eszük amennyi látszik.
12 éve
ericsson: Van a Digi sport-on a Bánki Dodó meg a Salllói István, és a premier league magazinban fogadtak,ha az Arsenal kikap akkor a Bánki Dodónak kell, ha a Totthenham kikap akkor a Salec-nek kell bajuszt növeszteni! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Milyen fogadás? Ki fogadott miben? :D le vagyok maradva
12 éve
Törölt felhasználó
A Spurs meghalt jelentem.
12 éve
Törölt felhasználó
most kaptak egy ilyet :D

Szólj hozzá