Ez az év valami horrorfilmre hasonlít. Vereségek, sérülések, távozások és véget nem érő óbégatások. Wenger mintha nem tudna csodát művelni, Van Persie gólzápora pedig gyakran nem elég a győzelemhez. Kilibbentünk a Liga Kupából, 4-0-ra (!) kikaptunk a Milan ellen a Bajnokok Ligájában, majd jött egy 2-0-ás zakó a Sunderland ellen. Ebben az a legfájóbb, hogy egy héttel előtte még meg tudtuk őket verni. A bajnokságról meg ne is beszéljünk, ha év közepén nem kezd el egy kevés győzelmet termelni a csapat most erősen kiesés ellen küzdhetnénk. Jelenleg az 5. hely a Chelsea és a Tottenham mögött vajmi kevés, és meglehetősen csúf helyezés egy elvileg nagy nevű Arsenal számára. A csapat romokban hever, és nem igen lehet tudni, hol a hiba, vagy mit kéne kezdeni a jelenlegi kerettel.Ráadásul egyel csökkent a létszám, ugyanis Arshavin egy kölcsönügylet végtében a szezon végéig távozott a Zenit csapatához. 

Elnézve a fentebb elhelyezkedő és nem éppen díszelgő pár sort, kijelenthetjük, hogy rosszabb nem igen lehet, azonban még csak rá se néztünk a továbbra sem rövid sérültlistára. Squillaci, Ramsey, Coquelin, Mertesacker, Frimpong, Diaby és Wilshere nézik már egy ideje a csapat pompás teljesítményét a partvonalon kívül.

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (C)

Pad:

Park, Oxlade-Chamberlain, Fabianski, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Miquel

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!


Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!


A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!
 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (433)

12 éve
Törölt felhasználó
Végre bebizonyítottuk, hogy jók vagyunk és tényleg bárhonnan bárki ellen van esélyünk. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de ha a Spursnek tudunk ötöt lőni, lőjünk a Milannak is. ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Számomra a legfontosabb hogy győzelemmel,szépen búcsúzunk a Bajnokok Ligájától!!
12 éve
Törölt felhasználó
4 gólt lőhetünk a Milannak, de kapunk is 1 gólt minimum...és itt van a gond!!!!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
ha Walcott szóba kerül sose bírom ki hogy ne szóljak hozzá én is vmit^^ tegnapi teljesítménye ismét csak azt bizonyította, h főként az alábbi esetekben tudjuk hasznát venni:
- ha vezetünk
- ha olyan csapat ellen játszunk ahol úgymond nem mi vagyunk esélyesek (pl. idegenbe a MU ellen)
- ha csere és új lendületet ad

ezekből kiindulva egyszerűen feleslegesnek érzem kezdetni Stoke, Norwich és hasonló stílusú csapatok ellen mert használhatatlan.
béke:)
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Jól mondod, Walcott egy valamit tud nagyon jól, az pedig a futás, amiben ő a legjobb a PL-ben. A probléma ott merül fel, hogy betömörülő csapatok ellen ezzel nem sokat érünk (bár ilyenkor életmentő lehet tőle egy középre passz van Persie-nek), ráadásul a társak is keveset "használják" őt. Amikor van rá lehetőség, vagyis az ellenfél nyitottabb, akkor sokkal többször kell őt megjátszani, mert ahogy tegnap kétszer is befejezte (a gyorsaságát is használva) a helyzetét, az klasszisokat idézett. Ha ilyeneket látunk tőle, akkor miért lenne ő rossz futballista? Továbbra is tartom, hogy az ő "gátjai" fejben vannak. Ráadásul 22 éves, ettől még sokkal jobb lesz.

Szólj hozzá