Martin O"Neill csapata a hétvégén az Arsenalt látja vendégül. A Sunderland mestere a mai napon védelmébe vette a francia mestert, mondván a szurkolók mindent rajta akarnak leverni.

A francia a héten komoly kritikákkal szembesült, hiszen egy megalázó vereséget szenvedtünk el a Bajnokok Ligájában. Így az észak-londoni csapat sikertelensége közel 7 évre nőtt. Azonban a kritkákkal ellentétben O'Neill a teljes támogatásáról biztosítja Wengert és reméli, hogy a hétvégén még nem jön helyre a csapat.

 

Az AC Milan egy kiváló csapat, de nézzünk szembe a tényekkel, mi nem vagyunk olyan jók mint a Milan. Az kieséses szakaszban vannak ahol minden egyes csapatra nagy figyelem hárul, mi messze vagyunk tőlük.

 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem tudjuk megnyerni a vasárnapi meccset, és hogy nincs legalább két olyan játékosunk akik komoly problémát okoznak nekik. Remélem, hogy az extra pihenésünk kedvezni fog nekünk és jobbak leszünk náluk. Az, hogy otthon játszunk, sokat fog segíteni.

- O'Neill továbbá kitért arra is, hogy az Arsenal még mindig nem tette túl magát Fabregas távozásán.

 

Úgy gondolom, hogy ezekben a napokban nagyon hiányzik. A befolyása az angol fociban nagy volt és talán ő tekinthető az Arsenal eddigi legjobb vezérének. Természetesen rajta kívül is voltak nagy vezetők, de ő egyike volt a legjobbaknak.

 

Sok szó esett már arról, hogy nem nyertek kupát. Évek óta ez megy, de ez idő alatt minden évben ott voltak a Bajnokok Ligájában. Ebben a szezonban már elvesztettek befolyásos játékosokat, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek náluk minőségi játékosok, akik nem képesek trófeát nyerni.

- Végül kitért Thierry Henry-re is pár mondat erejéig. Elmondta, hogy nem feltétlenül fog hiányozni hiszen olyan játékosok vannak ott mint Camberlain.

 

Henry egy fantasztikus játékos, ő az egyik legjobb játékos aki valaha a PL-ben játszott. Amikor visszajött nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos gólokat fog lőni. De helyette van egy másik kiváló játékosuk, aki az elkövetkező években csúcsminőségű lesz.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25!
Batti vagyok, nem ericsson és az egy fake Twitter account.
12 éve
Törölt felhasználó
O'neill remek szakember, én is szívesen látnám egyszer a csapat élén
12 éve
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25!
Eboué nincs fent Twitteren.
12 éve
Törölt felhasználó
Ramsey-t egyenlőre énis padoztatnám,csereként beállva sokkal jobb teljesítményt nyújt és eltudná érni Fabregas szintjét,de egyből úgysem fog menni,márcsak azértis mert Cesc sokkal szabadabban játszhatott.

Szólj hozzá