Arséne Wenger felemás híreket szolgálatott a szombati FA-Kupa meccs előtt, amely rangadó során az Arsenal a Sunderland csapatával küzd meg a továbbjutásért.

A menedzser közölte, hogy Laurent Koscielny nagyjából egy hét múlva térhet majd vissza, tehát elvileg a francia játékos fitt lesz majd a Tottenham elleni rangadóra, február utolsó teljes hetén. A játékost a Milan elleni BL-meccsen kellett a 44. percben lecserélni egy térdsérülés miatt, de Koscielny a hivatalos Facebook-oldalán elmondta, hogy szerencsére nem súlyos a sérülése, de néhány napot pihentetnie kell a térdét.

A másik hiányzó középső védőről, Per Mertesackerről azonban már nem tudott ilyen pozitívan nyilatkozni Wenger. A francia közölte, hogy a német játékost meg kellett operálni Németországban, s bár konkrét dátumot nem tudott mondani, hogy mikor térhet majd vissza Mertesacker, félő, hogy hosszútávon nem láthatjuk majd a hórihorgas védőt a pályán.

Vannak azonban pozitív hírek is. Kieran Gibbs visszatérése - egészségügyi szempontból - jól sikerült a Milan ellen, fizikailag készen áll a bevetésre a Sunderland ellen, míg az Afrika-kupáról visszatérő Gervinho is a keretben lesz.

Carl Jenkinson jövő hét hétfőn állhat vissza a teljeskörű edzésekre, s így már nem áll távol a visszatéréstől sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Ez a csapat nem úgy indult neki a szezonnak, hogy jó lesz a 4. hely is. Ám szezon közben kiderült, hogy ebben a csapatban jelenleg annyi van, ami a 4. helyhez elég - persze, hogy innentől kezdve már nem a bajnoki címet kell kitűzni. Az, hogy ez a csapat miért csak ennyit "bír", már más kérdés. A nyári távozóinkon kívül, a riválisok "megsokasodtak", mi több, erősödtek, az pedig talány, hogy miért augusztus végére maradt az erősítés. A pocsék kezdés után csoda, hogy most a 4. helyért megyünk, így én emiatt nem is tudom magam stresszelni, viszont, mint szurkoló, elvárom a csapattól, hogy a nyáron olyan változások legyenek, ami következtében nem a szezon közben kell rádöbbenni, hogy ez a csapat csak a 4. helyre elég (ha elég), hanem sokkal nagyobb céljaink lehetnek majd. Persze még az idei szezon sem ért véget, én pl. nagyon bízom az FA-sikerben!
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon idegesítő, és idegfeszítő az, hogy a vezetőség a 4-ik helyet várja el a csapattól. Komolyan mondom, hogy mikor meghallom azokat a nyilatkozatokat, mi szerint "Idén a negyedik hely a cél." kiráz a hideg. A pénz uralkodik, és az már mellékes, hogy a csapatunk idén negatív rekordokat döntöget hétről, hétre. Olyan board-ra lenne szükségünk ahol a klub(!) érdekei vannak első sorba figyelembe véve, és nem a pénzzé.
12 éve
Törölt felhasználó
Felesleges vesződni ilyeneken. Az a baj, hogy van mondjuk egy csapatnyi jó játékosunk de ők szarásig vannak terhelve és a padunk meg olyan impotens, hogy az már fáj. Ennyi a gond. Nincs pótlás, nincs segítség.

Nézzük már meg a csapat góllövő listáját! És utána mondja valaki azt, hogy nem RvP-nek köszönhetjük az egész eddigi szezonunkat. Egyetlen emberünk van, aki gólerős. Nincs váltás, nincs hozzá hasonló de még a közelében sincs senki.
A minimum lenne, hogy egy sikerre éhes csapatban három olyan csatár van aki akármikor villanhat.
És akkor még nem beszéltünk a csapat többi részéről. Azért olyan piros a mezünk, mert vérzünk több sebből :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ilyen szempontból Fabianski is lehetne a belső védőnk...Squillacinál ő is jobb...
Am meg RvP akkor fog maradni,ha érkeznek mellé-mögé minőségi játékosok.Ebben biztos vagyok.Anno a veretlenek is azért voltak olyan jók mert 11 klasszis volt a pályán,mint most a barca.Biztos nem fog itt maradni a szakadék szélén,ha villoghat madridban vagy bármelyik európai topklubban.Semmi megvetni való sem lenne abban ha nyár végén a kilátástalanság miatt távozna.Ezért nem tudtam Nasrira sem haragudni.Fabregasra annál inkább...
12 éve
Törölt felhasználó
Ha szereti a csapatot bármeddig. Wenger szerinted hány és hány jobb ajánlatot kapott már? Ő neki is kell a kupa, ő is éhes a sikerre és mégis itt van. Hűség... egy hűséges játékos még a másodosztályba is követi a klubját. Nézd meg Buffont.

Szólj hozzá