Csapaton belüli forrásokra hivatkozva két angol lap, a Daily Mail és a Daily Mirror is úgy tudja, Arséne Wenger válságértekezletet tartott a 4-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-meccset követően.

A francia menedzser állítólagosan magából kikelve üvöltözött a játékosaival, akiknek a teljesítményét sokkolónak és katasztófálisnak nevezte a szerdai meccs lefújását követően. Wenger nyomatékosan kérte a játékosait, hogy szedjék össze magukat a szezon hátralévő részére.

Bár a Sunderland elleni FA-Kupa meccsre Wenger több változtatást is tervezett volna a kezdőben, végül úgy döntött, a legerősebb kezdőtizeneggyel lép pályára. Mindemellett pedig a szombati meccs előtti felkészülést is átalakította a francia menedzser: eddig minden idegenbeli BL-találkozót követően egy nap pihenőt adott a csapatának, most csütörtökön is edzést vezényelt a játékosoknak.

A Daily Mail ezenkívül úgy tudja, hogy Wenger türelme kezd elfogyni néhány játékossal kapcsolatban. Andrey Arshavin, Marouane Chamakh, Tomas Rosicky, Sebastien Squillaci és Park Chu-Young távozásai amúgyis valószínűsíthetőek a nyáron, az angol lap szerint Theo Walcott is felkerülhet a listára.

Ugyan a tárgyalások a szerződéshosszabbítással kapcsolatban a végére értek Walcottal, Wengerben azonban megkérdőjeleződött, hogy az angol szélsőnek lehet-e jövője az Arsenalban.

A csapat korábbi játékosa, Emmanuel Petit is erre világított rá:

"Néhány játékos egyszerűen a jelét sem adta annak, hogy Wenger miért számít rájuk. Walcottnak például valahogy a következő szintre kellene lépnie, de már évek óta ugyanott van."

Wenger pedig már csak azért is szeretné megerősíteni a keretét, hogy Robin van Persie aláírja a hosszabbítást a csapattal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

12 éve
Törölt felhasználó
Athlon: a barcának is van rosszabb sorozata néha. nem hoznám feltétlen összefüggésbe ezt azzal, hogy iniesta 2 hétre kidőlt.
12 éve
Zacky: a jelenlegi csapatban egy olyan senki sincs mint Iniesta! : ) Ramsey még a cipője talpát se nyalhatná le!
12 éve
Zacky, Na ne mondd már, hogy Iniesta egy senki, a Barcelonában két hétre dőlt ki, vért izzadott a Barca nélküle!
12 éve
Törölt felhasználó
Zacky! Épp ellenkezőleg, Songtól nem az várja senki, hogy gólokat szerezzen, vagy készítsen elő, hanem azt, hogy az alapvető feladatát, a védekezést végezze el. Pont ezt emelte ki Athlon is, és ez hiányzik jelenleg a játékából!
12 éve
Törölt felhasználó
eriCesc: Song pedig azért van a pályán, hogy gólfelelős legyen? vagy a csapat motorja? hasonlítsuk össze akkor Cesc szerepével a pályán. rá lehet mondani, hogy a csapat motorja volt, de szerintem Songtól nem ugyanezt kéne elvárni (megjegyezném, mondom ezeket úgy, hogy tőlem Ramsey még csak nem is kapott kemény kritikát soha).
iniesta mellé pedig szándékosan odaírtam összehasonlításként Fabregas és Xavi nevét. szerény véleményem szerint, mellettük iniesta egy másodrangú kis senki. de tényleg ne erről menjen a vita, ebben igazad van.

Szólj hozzá