Team in full: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Ramsey, Rosicky, Walcott, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Djourou, Coquelin, Arshavin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Henry.

 

GO GUNNERS!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (399)

12 éve
egy csatár , és egy irányítóval megoldódnának a problémák! :) max még Vertonghen, nekem nagyon nagy kedvencem!
12 éve
Törölt felhasználó
Most őszintén,azt hiszitek hogy a vezetőség nem látta előre az egészet ? Amíg nincs kifizetve teljesen a stadion,amíg mi jóval kevesebbet kapunk a szponzortól / Nike / addig ne is álmodozzunk.Sajnos ez a realitás. Ha valóban a Madrid 70 milliót akar adni van Persiért azt hiszitek nem adjuk oda ? Majd veszünk az árából 2-3 olyan játékost akik vagy beválnak vagy nem.
Tavaly nyáron elment pár meghatározó játékos, ilyen-olyan okok miatt. Vettünk játékosokat akiknek pótolni kellett volna az elmenőket. Hát ez nem jött be,mint látjuk. Persze ilyenkor mindenkit el lehet küldeni, de kit is kellene venni ?
12 éve
Törölt felhasználó
ide nem egy játékos kell!Illetve wengernek lehet mennie kéne,mert,hogy az egész meccsen végig a kis padon ült,és semmit se szólt a játékosoknak ez nekem többmint fel háborító!És ha meg néztük allegrit ős le se ült végig toporzékolt a pálya mellett,szerentem nekünk is egy ilyen habitusú edző kéne!ti mit gondoltok erről?
12 éve
arsenal1220: Egy irányítóval nem sokra mennénk. A védelmünk és a középpályánk is rémes volt tegnap. Itt az egész csapatot újjá kell építeni. És ezt most nem egy vereség miatt mondom.
12 éve
Chamakh29: persze -.-" !!Nyugodjatok már le...nyáron jön egy jó irányító máris baromijó lesz a csapat!

Szólj hozzá