Robin van Persie tavalyi éve remekül sikerült, hiszen számos rekordot megdöntött. Jelen pillanatban is vezeti a bajnokság góllövőlistáját. A holnapi mérkőzéssel kapcsolatban a Milan védője Thiago Siva is elmondta a véleményét. aki szerint Henry veszélyesebb mint Van Persie.

 

Robin 2011-ben 35 gólt szerzett, egy góllal döntötte meg Henry rekordját, viszont egy góltól maradt el Alan Shearer 1995-ös rekordjától, aki 36 gólt szerzett akkor. A 34 éves Henry visszatérése remekül sikerült, hiszen 3 gólból is kivette a részét, abból a háromból két találat roppant fontos volt.

 

Henry egy olyan játékos akinek nagy történelme van az Arsenalban és Franciaországban is. Ha teret adunk neki biztosan gólt fog lőni, vigyázni kell vele.

- mondta Silva, aki szeirnt az Arsenal több mint egy egyemberes csapat, mint ahogy az Angol sajtó beállítja.

 

Az Arsenal ellen a lehető legkevesebb hibát kell elkövetnünk. Több mint 180 percet fogunk ellenük játszani, de ha elrontod a hazai mérkőzést nem megyünk tovább. Egy remek csapatról van szó, nagy játékosokkal de nem csak Van Persie-ről szól az Arsenal.

 

Nem véletlenül szoktunk egyes játékosokról beszélni a mérkőzések előtt. Óvatosnak kell lennünk és nem szabad teret engedni nekik.

A Milannak van egy remek rekordja, hiszen ők a legutóbbi hét mérkőzésüket nem vesztették el angol csapatok ellen. Az elmúlt három évben sok Premier League csapatot győzött le  hazai pályán a Milan, a tavalyi szezonban a Manchester Unitedet és a Sp*rs-t is.

 

A legfontosabb dolog, hogy folyamatosan javítsunk magunkon. Fejben ott kell lennünk, és Allegri remekül felkészített minket a holnapi mérkőzésre, tudni fogjuk az Arsenal ellenszerét.

 

Az elkövetkező 180 perc alatt remekül kell játszanunk, figyelmesen és technikailag jól kell játszanunk. A védelmünken kell javítani és megpróbálni minél több támadást indítani. Óvatosnak kell lennünk, mert otthon nem szabad kikapnunk, mert a továbbjutásba is kerülhet. Az Arsenal gyengén kezdte a szezont, de ez már a múltté. Nagyon veszélyes támadásaik vannak.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

12 éve
Törölt felhasználó
Abban mi a nagyképű, hogy azt mondja nem fél az Arsenaltól ?
12 éve
Törölt felhasználó
És a végén betalál Ramsey!!! :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
remélem megrúgja a 230.-at:D
12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk a milanba Boateng pont pofázhat is,nagyon tud a fekete rigó :)
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson:az Arsenal kemény napja a londoni kapitányságokon fog ücsörögni mert különben mennek 2-3 évre basziba...aki meg esetleg feltételesen mozoghat szabadon a száját nem nyithatja ki...rendőrállam

Szólj hozzá